Snabba ryck

Hey hun's! Sommarlovet går snabbt som bara den, undrar atm hur jag ska få tid till allt? Ah, det löser sig, för det gör det alltid!

Jag lättar jag flyger

HEY BABES! Hunger games igår blev en självklart hit, as bra film! Har ingenting att göra om dagarna, och känner starkt att jag behöver någon att prata med - någon som jag kan prata med. suck. Idag har det ju faktiskt varit fint väder, sugen på att bada men antar att jag inte får, operationen o de ju.. Idag har jag kollat på fler filmer, det är så sjukt synd, kan jag tycka - att filmer aldrig blir verklighet. Självklart att vissa filmer absolut hade varit hemskt om det hade blivit verklighet, men jag menar.. Romantiska filmer, filmer om typiska "kärleksdrag" eller whatever, kul det hade varit om dem hade faktiskt existerat. Så många tankar jag har, galet.
Later, puss

Hunger games!

SOMMAR. SNART.RIKTIG.SOMMAR, give me pleaseeee. Och låt mig njuta va den när den kommer också! är sjukt trött på detta skit vädret nu, blir ju bara depprimerad.. Idag har jag varit och hälsat på mormor en runda, och ikväll ska jag faktiskt se The hunger games! weeehoo, har ni förresten lagt märke till den nya marabou? Marabou Jordgubb, otroligt jävla god! (tastes like summer) AWESOME. ska snart införskaffa mig en liten karta actually, yeay!
På tal om annat så får jag ta bort "förbanden" eller vad det kallas, som jag fick på öppningshålen eller ja, jag ska ta bort dem förbanden på fredag! Känns väldigt skönt faktiskt! Later babes, pussss

Movietime

Hello beauty's! Idag kommer Johanna till mig, det blir ett efterlängtat film maraton o massa prat och mys! på tal om annat hade jag en riktigt bra dröm inatt, ååh ge mig kärlek <3
Later, pusss!

Film maraton?

Hey babes. Ännu en gång, hemskt ledsen för bild bristen! But what to do, får komma med inspiration från weheartit istället! Idag är det 5 dagar sedan operationen, och det känns helt okej faktiskt, dock att jag fortfarande är rastlös, förvånansvärt att det inte finns över mycket man kan göra när man är nyopererad, hmmm.. Men jag har sett en film idag iallafall! Junebug, ingen populär film men helt ok faktiskt! Igår var jag hemma hos min andra halva Johanna och nördade sims 2 och pratade! (as always) hennes underbara mamma hjälpte mig att byta plåster på det ena av mina operations sår (härligt att jag känner så många som arbetar inom vården, heheh) så känns bättre efter det! Nu är jag fett sugen på ett film maraton med -vad-som-helst-bra- och en mysig vän och lite popcorn, men alla är upptagna och jag kan inte ta mig någonstans, so where does that put me? alone.
Dock snart ghost whisper, typ 3-4 avsnitt på telly:n, must see! Later, pussss

Pepp!

Hej på er mina fina finaste finaste bloggläsare!
Jag klandrar er absolut inte om ni inte är speciellt hängivna över min blogg för tillfället, för det är inte jag själv heller! Helt ärligt så tycker jag lite synd om mig själv och känner mig som ett handikapp/invalid, som inte riktigt kan göra vad jag vill eftersom att jag kan få lite ont och operationssåren läker osv osv osv. Men jag försöker att kämpa utöver mina gränser (detta leder till att jag blir andfådd, duschen är en kamp haha) men jag kör på så gott det går, trots att jag deppar över att jag sitter hela dagarna och kollar tv och inte mer än så - kan inte mer än så, haha! Trots min rastlöshet har jag börjat att tråna lite efter att gymma igen, skulle ju komma igång med det igen, faaaaen. Snart.Väldigt snart. Gillar inte riktigt att blogg.se har fuckat upp det här med när man ska skriva inlägg heller, kan ju inte se allt jag skriver så det blir ju hur mycket som helst.. YIHKES. Ber om ursäkt för bildbrist också nu när jag ändå är i gång, min kamera är helt upp fuckad, och jag har helt och håller gett upp mitt hopp om den, så jag är kameralös... IGEN. suck.. I vart fall är jag sugen på träning (men tro mig, går inte i det tillståndet jag är i just nu, buuhuu) men snart!! Imorgon är det midsommar, och det verkar inte hända något speciellt, hmm.. kan ju inte direkt "göra" något speciellt ändå så. Men ha en grym midsommar fina bloggläsare! Jag ska försöka att göra roligare inlägg, invalid som jag är.. haha! Ha de gott igelkott!

Rastlöööös

Hallå där ja, operationen blev gjord igår och jag var hemma vid 3 igen! Mår väl relativt bra, men så fort jag ska sätta mig upp eller lägga mig ner osv, så känns det - as fuck. Men hoppas såklart att det blir bättre. Men är väldigt rastlös, päronen är o jobbar hela dagarna och lilla systern är iväg hos kompisar: detta innebär - jag är själv hela dagen och ligger som en handikappad invalid i soffan och kan knappt ta mig upp eller ner (så har det varit idag, så jag antar att följande dagar blir detsamma) Plus på detta har jag ont i min hals, och jag tror att jag har fått nackspärr, blir så lycklig av allt på en och samma gång (ljuva ironi) De kommande dagarna blir det förmodligen följt av mer raslöshet, inget mer att göra och lite mer smärta. Hm.. Duschade precis och kände mig som en tant på 100år. Kunde knappt sträcka mig upp och ta i duschgrejsimojsen , munstycket? Och sedan fick jag lite ont när jag shamponerade och tog balsam, lite jubbit.. Hoppas det också bättras på sig.. Nu blev det mycket om mig, hur är det med er? Hur urartar sig era sommarlov?

Upp på operationsbordet!

Hallå ja, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att nu är det snart dax! Nu på morgonen ska jag operas, och härmed bli fri från min smärta (ni kan ju bara gissa hur ont det gör när man har ett gallstensanfall, men jag gemför det med att man tror att man ska dö, så ont det gör) det var allt jag ville säga, och nu är jag såklart super nervös! Tjingeling!

Wierd dreams

Halloj, jag ber om ursäkt i förväg för vad som jag vet kommer att hända - jag kommer nog att ge dålig uppdatering i sommar, u know - got a life, hehe. Men det kommer att poppa upp så många som jag har tid och lust med såklart, som vanligt! Blev så otroligt brun häromdagen, sjukt gött! SOMMAR ♥

Proactive v.5


Såhär ser jag nu ut med vecka 5 med proactive, anledningen till att jag ser lite "shiny" ut, är för att jag precis tagit den sista av proactive  - grejen, så har precis smörjt in mitt face, hah.

Closing - up


Favorit i repris.
Förra sommaren var riktigt awesome, och nu kan jag inte mer än att hoppas att denna sommaren överträffar! Om inget annat är det så jävla skönt att vara ledig och slippa drama, ohyees. Men nu känner jag hur jag börjar att  bli lite nervous, operation på tisdag, GULP.  Nu ska jag nog sätta mig ner och se en film. Later, kisses.

Sommarlov, kära sommarlov



Imorgon är det sista dagen i skolan, och vad jag tror om idag så ska jag bara till skolan och göra matteprov och sedan hem igen.. Är övernervös inför tisdag.. Har velat opereras länge nu för detta (komiskt nog fick jag ett anfall senast inatt) lider ju som fan av detta. Men har fått lite nojor nu och tror att jag ska dö, hoppas inte. Trött chey, som vill ha sitt sommarlov nu nu nu nu!

Galet Galet

Halloj, kan ni gissa vad som hände denna morgon? Jo, jag vaknade av mig själv. "Varför har inte alarmet ringt?" Då var alarmet avstängt och jag skulle ha tagit tåget för en timme sedan.. Bestämde mig för att sjuka mig eftersom att jag inte vill ha ogiltig frånvaro o så.. har ingenting att göra på lektionerna ändå så, men ändå surt.. Ska till skolan senare ändå eftersom ska på möte om sommarskola osv, och sedan ska jag vidare till malmö och sedan helsingborg.. Men det positiva med det hela var väl ändå att jag för en gångs skull fick sova ut! haha.

Det var en som frågade vad för operation som jag ska göra, är säker på att jag nämt det innan, men iallafall så ska jag operera bort gallan, eftersom att jag har gallsten och får såna anfall så det är sjukt. Nu vet du! :) '


Later. Puss

Proactive v.4


Såhär ser det ut med proactive-n!
Idag är det måndag, alltså - efter idag är det endast 4 dagar kvar av skolan och sedan ett härligt sommarlov!! Detta innebär också att det är totalt 1 vecka och 1 dag, tills jag ska opereras, lite rädd faktiskt... Later. Pusss

Student!


Idag fick jag nys om en tjej som sjöng, här gör hon en cover, rätt så bra är hon! Lyssna och njut!

Förövrigt är det student som gäller idag, min kusin Simon som ska ta studenten! Later. Pusss

Love is gone



Love is,
Love is,

Lovely,
Love is
heartfull,
hurtfull
desiteful,
Love is,
Love is,

what it is.

What a wonderful day.


Bild sen valborg.

Jag har otroligt många bollar i luften just nu, och jag vet inte riktigt hur jag ska orka med allt, för ärlighetes skull. Jag vill tatuera mig, men får se om jag hittar en bra tatuerare.. och ska börja träna direkt efter jag slutat skolan, sedan ska jag operera mig 4 dagar efter jag slutat skolan, jag ska till Helsingborg och köpa plastpiercing, jag ska plugga matte, ha fler FML dagar, komma underfund med vilka som är mina vänner och vilka som inte är det, festa, umgås med fina vänner, finna lite tid för mig själv och en tusentals andra saker. Men en positiv sak - kaffe är likamed kärlek, varje dag, känns det lite bättre, när jag tar mig en kopp kaffe. KÄRLEK.

Proactive vecka 3


Haj. E inne på vecka 3 med Proactive nu, såhär ser det ut!
För övrigt, känns det som att livet knullar mig i röven just nu (everything is a mess) och jag vill inget hellre än att ha sommarlov. Ingenting är som jag vill och nu är det kattpiss alltihopa. Men med lite glädje till detta inlägg ska jag ju faktiskt köpa fimolera på hemvägen idag (LOVE) och jag ska göra saker av det.. ska ta kort och visa er när jag påbörjat mitt skapande!  Men just nu -  FML. What doesn't kill you makes you wish it did.

Söndag.Söndag.Söndag



När jag sover, kommer mina drömmar i kapp med min verklighet, sad. Men idag är det söndag, och vi närmar oss med stormsteg - sommarlov! Blev otroligt glad över att få veta att jag har fått bokad operationstid! 19 Juni! Då åker gallan bort! And I'll be free.. har lite beslutsångest, vet inte om jag ska ta tag och plugga lite eller slappa med en film.. Hm... eviga mysterium.. Later. Pusss

Om du bryter i hop och gråter, är det inte för att du är svag. Utan det är för att du har varit stark för länge.


Bästa förhållandet ever.

Idag är det fredag, och snacka om att man är jävlans lycklig över att sommarlovet är nära! Ska kötta som fan med träningen, så fort det är sommarlov, känner att jag varken har tid eller ork nu, så får ta tag i det då, när allt detta är färdigt och har blåst över. Ikväll ska jag hem och ta det lugnt, lite sådär. Imorgon ska jag besöka min fina Johanna (bästaa) och vi kommer nog att nörda en del sims, eller in vart fall installera 3 nya (??) Nu är jag trött o sleden, ha de gött igelkött.