Det regnar en massa från himlen


Hej folket! Första dagen på lovet kan man väl säga. Ska spendera idag och imorgon med Johanna och hennes lillasyster, eftersom att Johannas lillasyster ska ha halloween-övernattnings party, så har jag sagt att jag kunde hjälpa till! väntar på att dem ska ringa också, så att jag kan göra V mig :) blir häxa idag! haha. Kommer hem 2 morrow!!
samma visa alla gånger, du leker med alla flickor. Ingen ser dina knep eller din falskhet, förens du sårat dem också.
Hörs!

"you could be my it-girl"



Long time no see.. Hey! I'm baaack. Har inte mått alls bra i 2 dagar, onsdag, torsdag dåå. Men nu är det fredag och jag kände att jag inte kunde missa mer nu. Men andledningen till att jag inte varit i skolan på 2 dagar, är därför att jag mått riktigt kasst och haft så jävla ont i magen så att ni inte änns kan föreställa er det.. Har det idag också faktiskt, men det är lite bättre och idag är sista dagen, sen är det lov 1 vecka, fyfan vad skönt!! Nu ska jag göra något... .. haha, här i skolan innan lektionnnaaaa börjar, får se vad vi kan hitta pååå! Hörs!

So I can kiss you anytime I want



Hej hallå! Denna dag kommer nog att gå ganska snabbt, det brukar dagarna göra! Men nu har jag precis haft matte, och fått lite skäll av matteläraren, men det är dock inget ovanligt. haha.. Men nu ska jag snart käka, först väntas klassråd bara. Efter skolan taggar vi för gymmet! eller kanske inte taggar så mycket, men det ska göras iaf. Påtal om annat så gick jag o la mig klockan 20.00 igår? helt galet. tog inte ens upp datorn när jag kom hem.. haha. Helt sjukt. Men jaja. Vi höres!


För alla gånger som vi dansat


he isn't the right one too anyone, not to me, not to any girl. not in this world. but every girl seems to think they're he's world. A bugg means more to him.
Du kan drömma dig bort
Hellojsaaaan. Idag är dagen "relativt" kort, slutar 3 och sen ska jag gymma, in landskrona såklart! Efter de ska jag him, o sova. haha, eller.. kanske inte direkt.. haha. Ni är bääst! Höres!




Kärlek är när du inte vill somna, för din verklighet är bättre än dina drömmar.



Du kan inte såra mig mer nu, det är över, över.
Tjollahopp! Idag ska vi på kalas, jag och familjen då, haha. Hos linda, grattis linda! tror inte så mycket mer händer denna jag, men vi ser! Haaaj.

Har alltid varit säker på att jag kan göra fel igen



Hejsan! Idag åker vi till farfars grav, för att fixa till den lite, och lämna kvar lite blommor och sådant. Efter det så ska vi åka och hälsa på farmor en stund och sen vidare till min faster, dagen blir säkert givande!
r.i.p Erik Andersson 
Hörs!


"you will never find the right persen, if you don't let go of the wrong one"




Hey dudes.
Kommer inte vara så länge i skolan idag, eller jo egentligen, men jag slutar jätte mycket tidigare, och det är grymt skönt! Sen ska jag hem och göra ingenting tror jag, so nolifer, haha. HÖRES!


Ingen favvo dag idag


Foto:Keela.se!


Hej och hå, ska vi gå?
känns som att jag idag behöver ovanstående!! men det finns nog tyvärr inte tid till det idag. '
Fick en jättebra idé igår, iallafall! Den ska jag sakta men säkert börja att förverkliga!! Så därför ska jag in om Tiger efter skolan, och göra ett litet köp! :) Sen ska jag hem och sen iväg igen!
jaja, nog om de, vi hörs!




En verklighet som aldrig sker



Godmorgon världen!
Jag sitter och ska ha matte nu, eller ja.. jag har matte, haha.. Känns inte alls som en bra dag idag, ville knappt resa mig från sängen i morse, felt like dieing.. Sen somnade jag på tåget, och på bussen.. bra jobbat Rebecka. hah. Har dessutom mått illa sen i går kväll så det är inte "toppen" direkt. Vill helst bara ligga hemma i min säng och sova nu, fan asså.. ja , men nu tar vi oss igenom denna dag!


ha det bäst!


/Rebecka Andersson

I'm scared to tell people my story, scared that they would'nt understand





ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT!
Hej och hå, som de kan gå.
Jag har tränat och varit hemma i lite över en timme nu, har kelat lite med mina hamstrar, fast den ena bet mig, så jag slängde den på golvet, ren reflex, fast jag fick som tur var tag på den igen!! lilla busiga bella va , haha!! Men nu är det chill och jag ska snart ner och avnjuta tv:n!


Keep staying awesome!


:*


/Rebecka Andersson

Det krävs så mycket för att klara sig igenom allt



/ Rebecka Andersson

Allting kommer bli bra tillslut!


Glad chey, hey!!

Tjenamoss!
Igår blev jag ägare till 2 dvärghamstrar, vilket jag är jävligt glad för, älskar dem!! :)) , enormt sött sällskap! Vilket jag kommer sköta braoooo! Känner mig extra glad idag, har ingen aning varför faktiskt!! Har sett att statistiken har höjts, och det är jag glad och tacksam över såklart, ni är grymma, fast ni glömmer bort att kommentera. Börjar 10.40 idag, och jag har varit i skolan i typ en halvtimme eller nått sånt nu, så det är chill! Dagen kommer flyga och efter skolan taggar vi för träning!

Bjuder på en av mina favoritlåtar juuuust nu!!



SVENSKA BJÖRNSTAMMEN - VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER


Lyssna och njut, trogna bloggläsare!!



/Rebecksiii

I've been through a lot, and sometimes it kills me slowly



Damn right!


Haaalåååå!
Slutar snart, så tänkte bege mig in till botulfs och shoppa lite kanske? får se. Och sen ska jag till LA och träna, lovely.


later guys!

Tror du att vi kan ropa efter någon av förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar?



/Rebecka A

Jag var med i hans lek med kom loss ur hans grepp


Foto: Rebecka Andersson






TJOOOOOO.
Idag är det en riktig höst dag, typ. Och skolan väntar som alla dagar!
Efter skolan blir det gymmet och sen hiim! ganska chill dag idag , gillas!


ha de grymt mina vänner, pösss!




/Rebecka A

I'm not ready to back down


Photo: Rebecka Andersson


No matter where we are in this world, the moon is never bigger than your thumb.
-Dear John


Heeeeellooo!
Idag är jag lite glad! men också lite nysig, haha eller ja, jag är nog förkyld, haha. Men är glad att jag ska ta hålen i det vänstra örat idag, happy! lägger kanske in en bild på det sen, men måste ju ta dem först ;) hihi.
Nu taggar vi engelska och sedan pedagogik, slutar 3 idag, yeee!!

ha det bääääst!



/Rebecka A

allt i ens liv egentligen


'

HHEEEY.
Denna helgen har varit allt för seg men ändå chill.. antar jag! har precis ätit glass samtidigt som det känns som jag ska kräkas.,. haha kommentera inte det! Finns egentligen inte mycket att säga om varken idag eller igår. För det var bara 2 'ingenting dagar' tråkiga dagar egentligen men ibland är det skönt att ligga och titta på film hela dagen, även om det ibland är allt för många helger som går åt till de! men de e skönt! ibland. Jag är trött , har ont i huvudet och känner mig lite sleden, men sånt har vi inte tid till! så imorgon taggar vi till matte på morgonen , och att jag ska gå upp 05.30 imorgonbitti.. men efter skolan ska jag göra 2 hål till i vänster öra! yey! can't wait!


lateroo


/Rebecksii

Bedragen av en tanke


weheartit.com



HEJSAN!
En glad chey här ja!! hade skrivit ett mail till riverside i landskrona för att få reda på vad det kostar att göra 2 hål till extra i mitt vänstra öra, eftersom att jag redan har ett i varje, men nu vill jag ha 2 hål till ju.. och det kostade 100 kronor hålet om man vill ha plast och 140 kronor hålet om man ville ha titan, men jag kör nog på plast! vill ni veta mer om riverside så finns dem på www.riversidetattoo.se , och hon som piercar där och skjuter osv, heter Sanne och hon har gjort den jag har i näsan också, och det gjorde hon galant, så i vart fall ska jag göra dessa 2 hål i mitt vänstra öra, snarast!! happyface!! :D



/Rebecksiii

Det är slut på veckan och det är dags för fredagsmyyys


weheartit.com'


Hej hallåsan!
Idag är det långa lektioner och bara 2 stycken, men ändå går vi till 4 idag. "yeey". Karaktärsämne-Idrott-Hem-myyys
Så är min dag!

Ha en bra dag kära bloggläsare! och kommentera gärna!



/Rebecka

Here we gooo


bild: omgjord av miiig

I would've done anything for you
To show you how much I adored you
But it's over now
It's too late to save our love
Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star 'cause imma
I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon
And I'm aiming right at you


-Eminiem



/Rbecksii

/Rebecksi

'Cause you can't lose something you never had'


weheartit.com


It's about sadness and pain, and how you do it all in vain




Hejsan!
Nu sitter jag och "taggar" matte or whatever, faktum är att matten började för snart en halvtimme sen och jag har inte börjat räkna än , haha.. bra där. Efter skolan idag har jag lite för mig och sen är jag väl hemma typ vid 8 ikväll, great.  Känner mig inte alls taggad för idag, men det ska nog bjudas på Kladdkaka idag, Nathalie i min klass ska ha bakat! så de hoppas vi på, eftersom att jag har varit så sjukt sugen på kladdkaka hela veckan , haha. Har  ju varit ganska "nyttig" denna veckan och nästan inte ätit något som t ex Kakor och godis, men idag är jag också galet sugen!



Ser hur de blir,
later guys!!



/Rebecksi

And sometimes I simply don't get it


weheartit.com


Hey dudes!
Idag är det som alla andra dagar, skola. Och vi ska äta panerad firre med potatis och remuladsås till middag/lunch idag!! haha, random eller så? Efter skolan drar jag till Landskona och tränar, tar bussen hem och sen hämtar pappsen mig på stationen! Ännu en fartfylld dag alltså! Har en fråga till er btw! Är det någon som vet vad dem tar på Riverside i Landskrona för att göra 2 extra hål i örat? utöver ett som man redan har? skulle vara väldigt tacksam om någon visste! :)


Later guys!




/Rebeeeeeckaaaaaa


Vi kommer alltid ha Paris

Vem är det som alltid tar emot dina tårar och ger dig kärlek tillbaka genom en värmande kram? den som är trogen till dig förevigt! KUDDEN ♥

Hejsan knas!
Är sjukt trött, eftersom att jag har varit i skolan.. tränat.. varit lite ledsen.. kommit hem.. och nu halvsover jag! Nu snackar jag lite med Emmmsiii Hardebo. Sen ska jag väl gå ner och kolla tv i en timme, och sedan gå och lägga mig! Börjar inte förens 10.40 imorgon, kärlek <3


SLEEP TIGHT!


/Rebecksii

När vi gör dumma saker utan att tänka


weheartit.com



Hej hopp , gummisnopp!
Nu väntar engelska och sedan pedagogik, slutar halv 3 idag, awesome!



lateroooo!



/Rebecka

Dear math, grow up and solve your own problems


www.weheartit.com


Tjollahopp!
Rubriken och bilden säger väl det mesta, men ska snart ha matte iallafall! Idag väntar skola till klockan 3 och sen ska jag inom H&M därför att jag fick ett presentkort på 150 kronor därifrån. Så ska in där och se vad jag kan få för de! :) Efter de ska jag bege mig till Landskrona för att träna och efter de, hem. Ungefär min dag faktiskt!



Ha de bäst!



/Rebecksi

Sweet sixteen!


weheartit.com


Hejsan!
Idag är det min födelsedag så idag är jag officiellt 16 år! känns lite knas..

haha!


talk 2 you later!


/födelsedagsbarnet

be strong


foto:google


Hejsan hoppsan!
Såg att en av mina vänner hade gjort ett till hål i örat, och hon hade redan 2, (ett på högra och ett på vänstra) så nu har  hon 3. Jag blev sjukt sugen på att göra 2 st till tror jag i vänster öra, så jag har 4. Nu har jag ju ett hål i varje öra :)
Nåja, nog om de. Snart väntar idol och imorgon fyller jag år! Blir 16 stora år!


/Rebecksiii

If it feels right you should do it


www.weheartit.com


HAAAAJ!
Idag så har de ju varit vipanlopp.. 8 km.. och jag har överlevt de! efter att vi slutade 40 i 1, så drog jag och Sofie Elander :D , till Center syd, för de fanns ju ett par snygga skor där som jag såg igår.. så vi åkte dit och köpte dem och hade skitkul! sen åkte jag hem och käkade.. och nu har jag ont, hah.. imorgon är sista skoldagen inför helgen, yey!


take care!



/Rebecksii

Vipanloppet


Wehearit.com

Hej hoppsan!
Idag så ska vi ha ett stort idrottsprov , direkt på morgonen. Och sen ska vi till södra sandby för att gå/springa till Vipan (min skola), helt sjukt. 8 km. KILL.ME. typ.
Hatar de faktiskt!!
men jajaj, efteråt ska jag handla skor iaf!

ha de!

/Rebecksii

"Om du bara spelar ett spel, tänker jag inte vara din spelplan"


www.weheartit.com


Tycker att rubriken säger de ganska bra!!



/Rebecksi

When you don't got anything to say


Weheartit.com

Hej på er!
Idag blir de som planerat! Först skola till klockan 4, ungefär. Och sen tar jag & Emma. A och åker till Lödde - Center Syd, för att shoppa! Nu ska jag läsa en engelsk bok som jag och klassen precis varit och hämtat på bibblan.
NU - KÄKA.


/Rebecksiii


Ear cuffs!


www.smartpowned.com

Tjenixen lixen!
Nu är jag hemma och har precis ätit en kanelbulle, lite för att fira kanelbullens dag faktiskt!
Imorgon efter skolan ska jag åka till Lödde och handla ear cuffs (Sån som jag har nämnt innan idag!) Med Emma.A tror jag, om hon inte ångrat sig eller glöömt osv. Men målet är iallafall ear cuffs!
Hoppas på att jag kan se "the shining" imorgon!



/Rebecksiii

KANELBULLENS DAG!

Bjuder på ett recept från recept.nu, på kanelbullar. EFTERSOM ATT DET ÄR KANELBULLENS DAG IDAG!! :D

Kanelbullar

Kanelbullar

Foto: TV4

Antal portioner: 60
Ingredienser

300 g margarin
1 liter mjölk
100 g jäst (2 paket)
2 dl strösocker/vit sirap
2 tsk salt
4 tsk stött kardemumma
1,7 kg vetemjöl
1/2 dl strösocker
2 msk kanel
50 g mjukt smör
1 ägg
pärlsocker

Gör så här

1. Smält margarinet i en kastrull. Slå i mjölken och värm till fingervärme, 37°. Smula jästen i degbunken, lös upp med lite av degvätskan. Slå i resterande vätska, socker, salt och kardemumma. Rör om. Mät mjölet luftigt i litermått, tillsätt det lite i taget och rör degen slät och blank. Täck och jäs till dubbel storlek, ca 1 timme. Ställ upp 60 pappersformar fördelade på 2 plåtar.

2. Sätt ugnen på 250°. Slå upp på mjölat bakbord, knåda väl och dela degen i fyra delar. Kavla ut varje del till en avlång platta. Bre på smör, strösocker och kanel. Rulla plattan, dela i 3 cm breda bitar. Det ska bli 15 bitar per rulle. Ställ i pappersformarna. Jäs 30 minuter under bakduk.

3. Vispa upp ägget i en kopp. Pensla och garnera. Grädda bullarna 5-10 minuter mitt i ugnen. Låt svalna på galler under duk.

 

 

Enjoyyyyyyyy!

 

 

/Rebecksiii


De nya måstet?


foto:google.se

Tjollahopp!
Här har vi ear cuffs! Vilket för mig är nog de nya måstet, känner att jag vill ha en sån faktiskt. Men de får bli när jag har tid och råd :) Tycker dessa ear cuffs är skit coola , lite små tuffa ;) Ovanliga också?!

Vad tycker ni om dessa ear cuffs? finns hur många olika sånna som helst!


/Rebecksiii

When you're all alone


weheartit.com




Just nu känns de bara som att jag vill vara någon annan stans, bara vara, om ni förstår vad jag menar?

Någon annan stans..


/Rebecksii

Losing love is like dieing, the only diffrens is that dead ends


We all make mistakes, and I know I sometimes don't think before I act. But it just gets wrong sometimes. I mess up.



Hey,
har studiedag idag, så ska kolla film och ta de lugnt, vet inte hur vi ska lösa de med busskortet. Vi får väl skaffa ett nytt eftersom att jag ska till skolan imorgon och vi har inte hittat de gamla. Ja, de löser väl sig!



/Rebecksii




Turn around and jump


weheartit.com


Hey dudes!
Idag kanske jag ska dra till DK med en vän, om de går som jag vill!:D Annars får jag åka med familjen till kusinerna ett tag, men jag vill helst besöka DK idag faktiskt! :)

Vad ska ni göra idag?? :)



lateroooo:D




/Rebecksiii

för en stund var du min

I wanna go anywhere, just go away, but I just can't



Foto: se bilden


Idag är en lugn dag, liksåååm. Ska fixa till mig och sen ska jag faktiskt gå och handla! Sjukt sugen på att åka till DK imorgon, men vi får se ;)


/Rebecksi

if she wants to stay a while



Såhär ser jag ut nu! från rött till dehär :D

Godmorgon folket!
Började min morgon med att se idol, från igår. Eftersom att igår hade min mor smyckeparty, och jag hjälpte henne, så hade inte riktigt tid med idol igår :) Blev sjukt glad när Emil Elton, Moa Lignell, Molly, André Zuniga , gick vidare!! Men dem andra som gick vidare var ju såklart också sjukt bra!! Blev en lyckad kväll igår faktiskt och sen ska jag gå ner och dricka cola och käka äppelpaj som blev över, för de är underbart gott!
Blir nog en mys lördag, men de är ok!


later guys! :D


/bECKSSIII