When september ends

 
Ny vecka. Nya tag. So they say.
Känns redan nu, kvart över 8 på morgonen, som att det kommer att bli en lång dag. (notera att jag slutar tidigt).
Känns som att inget vill som jag vill längre. Och hade dessutom en riktigt konstig dröm inatt.. Hmm.. min hjärna slutar aldrig att förvåna mig. Johanna fyller 17 år idag, grattis min allra bästa vän! Kommer och firar dig sen i eftermiddag. eheh.
Helgen gick fort, as always. Vill ha fredag igen och det är måndag, varför är det alltid så?
Keep following,
Rebecka

FREDAG AND I'M INLOVE!

 
FREDAG. I.MITT.HJERTE.
Får se om badet är öppet idag, och om det är det blir det simning med syrran efter skolan, men vi får se! Har längtat efter fredag ända sen söndag, som vanligt. Ha en awesome fredag. Peace!!
Keep following,
Rebecka

Ibland är man lite gladaree

 
Ungefär såhär glad kan man vara när det är fredag imorgon, och alltså: HELG HÄR KOMMER JAG. Efterlängtade älskade fredag
Hey alla snygga, har glömt att berätta att jag hade prov igår och ett idag? kanske kanske inte, men i vart fall kändes det igår bra, ska snart göra ett annat prov, loltz. Men det går säker prima! När jag kommer hem ska jag ta det lite chill, så jäkla skönt ÅÅH FREDAG IMORGON. hehe.
Keep following,
Rebecka
 

I keep thinking that things will get better - but then I wake up and it starts all ovr again.

Jag är inte med i mitt liv längre. eller så känns det som iallafall.
Känns som att allting händer och jag är inte där. Ser inte, hör inte, vet inte. Hela mitt liv passerar och jag har inte varit med. Behöver göra förändringar, men det är så svårt. Jag har missat hela mig själv, men ser alla andra. Jag är rädd för framtiden och allt som kommer förändras, men jag vill ändå inte missa det också. Denna veckan har inte varit min veckan, men 2 dagar tills fredag, come take me away.
/ Rebecka

One word can take your hole breath away, even if it's good or bad

 
Oh. It's thuesday. I didn't know.  Ännu en dag som är helt käpprätt åt helvete, more or less. Men hoppas få se lite ljus i det hela, blir ju simmning efter skolan, ser verkligen framemot det. Ohyeees. Men först ska jag dö och återuppstå, nått sånt. Begraver mig i min musik sålänge. yeah.
 
Keep following,
Rebecka

Story of my life



Helgen är en "ungdoms" ultimata frihet! det är som sommarlov, fast mycket kortare!
Anyways, Igår var jag och pappsen och handlade lite kläder och även en födelsedagspresent till bästa Johanna.(hope she likes it). Idag har jag tränat lite mer inför proven , och jag kan allt, men måste öva varje dag för att inte glömma bort det ju, hmm.. Har haft mysdag med lillasystern idag, lite gottit och en underbar "typisk" tjejfilm. Åhh, ibland bara önskar jag att livet var som i filmerna! Damn it. Nu blir det lite Ghost whisperer, puss!
Keep following,
Rebecka

It feels like everything is hopeless

På min höjd, är jag nu, trött och allmänt irriterad på omvärlden. Hatar när mitt liv inte vill som jag vill, suck.
 
Ibland önskar jag över allt annat att jag bara vore en liten tyst flicka igen, som hade åsikter. Men som hon inte vågade yttra sig om. Som nickade och log och gjorde som hon var tillsagd, lycklig men ändå med något som fattades henne. Jag tänker ofta på hur lätt allting var och hur man bokstavligen flöt genom livet, och trodde att det inte fanns något annat. Men det fanns en helt annan värld. Det var så jäkla lätt att vara barn, man hoppade från kompis till kompis, gick i skolan, hem till kompis. På helgerna var det samma sak, man lekte med sina vänner, som om att inget annat fanns. Jag har några "huvudpersoner" haha, i min barndom, gällande vänner, som påverkat mig och som fortfarande påverkar mig, men jag kan aldrig förstå varför man glidit i sär. Varför gör man det egentligen? Så jäkla dumt. Det finns en person i mitt liv, som jag älskar villkorslöst och som alltid finns där för mig, ända sen vi var barn. Tack för det. Poängen med denna text var egentligen att, jag vill kunna vara liten och ha det lätt, men så är det inte. Inte än.
 
 
 

Historia snälla gå och dö, vänligen.



 
Hej alla vackra. Det är onsdag.O.M.G. Har varit en del arg idag, därför att vi ska ha 2 prov, ett i svenska och ett i historia, det på svenskan är frågor på 3 A4 sidor, kul.. och historian är typ på 43 frågor eller något, och båda proven hanldar om historia? Vad fan är oddsen? så har varit lite off för det, men jag kommer klara det! Har pluggat på hälften av historia provet nu så kan det bra, tänkte ta andra delen av det imorgon, hmm.. DETTA SKA GÅ! någon som har något bra tips på hur man kan plugga på stora prov? vore tacksam!
Keep following,
Rebecka

Vart är du nånstans?

 
Det sjukaste kan nog ändå vara att den ärligaste människan du någonsin kommer träffa, den som ännu inte dömmer dig, är den som du träffar för första gången, true story.
 

Idag är verkligen inte min måndag, känner jag starkt.
Engelskan gick bra till en början, men sen kändes det som att min lärare blev trög... och nu ska jag ha ett svenska prov på 3 sidor historia? Denna dagen är inte min dag, NO. Hade hellre varit hemma idag om jag visste att denna dagen skulle bli såhär skit. Hmm..Hoppas den blir bättre, för nu är jag inte glad. 
Keep following, 
Rebecka
 
 

Det kommer och går

Hej alla fina, hade en grym kväll i fredes, blev lite vilt. haha. Tack alla för en grym kväll, hade hur kul och trevligt som helst! Blev inga bilder, så har tyvärr inga att visa er. Som sagt, grym kväll!
Keep following,
Rebecka

you gotta be happy some time



 
FREDAG❤  Blir ingen "min dag i bilder" idag, för jag har helt enkelt inte tid. Ikväll blir det fieeestaaaa med min fina klass, MOT DIMMAN. Eller nått sånt, Ser framemot det som faen. Ska bli så kul. Och grattis på födelsedagen lille Hampe!
 
Keep following,
Rebecka
 

Ibland vet man inte varför saker händer men man måste låta dem hända ändå

 
 
Min dag i bilder - TORSDAG.
Kära torsdag, tack för att du ligger så nära fredag, jag är tacksam
Min morgon började med sovmorgon, ett försenat tåg och en håla till halv 1, hmm... blev smått irriterad, men det slutade lyckligt ändå ju, dedär! Längtar till the partyyyy imorgon, med min fina klass, ska bli så jäkla kul! Tack TK för att du lånade mig cash till en baugette till lunch, god bless you. Påtal om annat har jag haft förjävla ont i min lilla livmoder (haha) idag, nått fruktansvärt, för er som kanske ville veta det (?) Det blir nog ett avsnitt av Ghost Whisperer, trots att jag längtar efter min säng något jobbigt mycket, en dusch på detta?
Keep following,
Rebecka

 
 
 
Blir en "min dag i bilder" 2night.
PINK
Keep following,
Rebecka

Mitt hem är där jag hänger min hatt

 
 
 
Keep follwing,
Rebecka

Men du försvann, gled ur min hand.

Man kan aldrig förneka att man har ett förflutet, misstag som kunde gått rätt om man bara tänkt efter.. Jag vill tänka att det var jag som gjorde fel, att jag kunde gjort något annorlunda, men egentligen var det inte jag, det var du. Men på någon höger vänster tänker jag att jag kunde gjorde något annorlunda, varit någon annan för dig. Varit någon bättre. Du var och kommer alltid att vara min största kärlek, och min största hjärtesorg. Det kan aldrig bli vi igen, I know that. Men du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, för jag älskade dig, och det kommer jag aldrig att känna igen. Inte så. Aldrig så. Men jag har evigheten i minnet av oss, och sedan evigheten av sveket du gav mig. Men jag är ändå tacksam, för någon gång måste man lära sig, och jag fick göra det den hårda vägen. Tack.
Rebecka,
 

You're just not a part of my life anymore

Hade skrivit ett överlångt inlägg precis, och skulle publicera det och då försvann det.. DÖ. Skriver kortfattat - Har varit trött idag, saknar gamla vänner, längtat efter fredagens händelser, taggad till att börja simma.. Look at the pictures and you'll find out the rest! Puss

Keep following,
Rebecka

Vissa dagar är lättare än andra

 
Min dag i bilder - Måndag.
När jag vaknade imorse och skulle äta frukost hade jag egentligen ingen lust till det alls, men det blev ändå 2 mörka knäckebröd och en banan. Lagom gott faktiskt! Sedan October Road (som varje tidig morgon nuförtiden) och en längtan tillbaka till min varma sköna säng Väl i skolan så har jag kollat lite på ett avsnitt av Ghost Whisperer (ohyess) Och på svenskan fick vi se en snutt av Troja! Var längesen jag såg den så blir nog att se den ikväll eller imorgon, blev ju sugen! Jag har fått ännu 2 hemska skoskav idag, älskar nya skor eller hur var det nu? Blev lite köttbullar, potatis och brunsås med lingon till lunch, typisk svenne mat tycker jag, men klagar inte! Efter käket blev det lite drama, helt ok. Efter drama, så var jag off to my beloved train. Den sista raden av bilder, är sådant som jag ska göra denna kväll: Mysa med lille gosisen, ta mig en kopp kaffe, ducha i varmvatten så varmt att jag knappt kan andas (standard) och sist men inte mindst kolla på det okända!
Keep following,
Rebecka
 
(Ber om ursäkt för att vissa av bilderna var pixliga, såg inte det förens den var färdig, men så får det vara nu)
Alla bilder kommer från weheartit.com, förutom där jag håller i min älskade kaffekopp, och kanske några från google.com.

Måndag, come take me away

Hej alla fina, min helg gick fort. Besökte lite släktningar, hade lite små mys. Ibland har man det riktigt härligt! Nu är veckan igång på nytt, kära helg du är välkommen snart igen! I kväll kommer "min dag i bilder"
Keep following,
Rebecka