90210











Vad tycker ni om 90210? jag fullkomligt älskar serien!

- Något du ångrar

- Något du ångrar
Hmm.. Något jag ångrar.. Det finns mycket jag ångrar, men det är ändå pågrund av allt det som jag har varit med om, som har format mig som person. Så egentligen kan jag inte riktigt säga att jag ångrar något. Även fast jag är helt fucked-up.

She had some trouble with herself


"She will be loved"
Heeey yaaal'! Idag är det inget annat än onsdag! Var på center syd igår och handlade en jacka på brandwall 499:- och sedan en massa julklappar också. Blev mycket nöjd! Ska inom en djuraffär efter skolan snabbt, sedan ska jag bege mig till Landskrona och träna, Lovely. Fick en tid till ungdomsmottagningen imorgon också, brao! Är inte gravid eller så, alls! men, jag behöver påfyllning av p-piller! Nog om det. Känner redan nu att denna dagen inte är min dag, men får dock ta och göra det bästa av den! Ha en bra dag allihopa! Puss.

Tänkte ut en dialog mellan oss och allt


Hej igen! Det ni ser på bilderna är så jag skulle sammanfatta en myskväll för mig! Är extremt sugen nu också... hiohiohiho. Men får vänta tills fredag-Lördag! Enjoy guys!

-Berätta något som ingen annan vet

- Berätta något som ingen vet.
Ingen vet väl egentligen att jag tänker på min framtid och mitt förflutna 24/7.
Jag bryr mig jätte mycket och påverkas hela tiden av det som folk säger till mig.
Jag gillar inte när folk tittar eller "stirrar" på mig för länge. Då tror jag att det är något fel med mig på något sätt.
Jag är rädd för att gå hem själv när det är jätte mörkt, pga saker jag varit med om.
När jag säger att jag älskar någon, så gör jag det (förutom en gångs misstag då jag sa det, men inte kände så).
Jag är antagligen den enda tjejen som jag vet, som har så dåligt självförtroende. Jag tror aldrig på när folk säger positiva och fina saker till mig eller om mig. Jag är liksom inte vacker eller något annat.( säger inte detta för att någon ska säga emot)
Jag är inte nöjd med mig själv, och har nästan aldrig varit, redan när jag var ca 7 år, ville jag göra operationer för att vara fin, så att säga.


drank til I was thursty again


Hey babes! Idag är det tisdag, och idag gick tågen! så får komma igen lite av det jag missade av skolan igår! men det borde inte direkt vara några problem. Efter skolan idag, ska jag bege mig till LA. sen iväg till centan med syrran och hennes kille, förmodligen. Om det blir så, så ska jag köpa lite julklappar, en ny jacka och kanske ett par nya byxor också. vi får se! Vad gör ni idag? PS. glöm inte att ställa frågor till frågestunden! Ha de bäst!


-Har du någon gång varit galet kär?

- Har du någon gång varit galet kär?
Ja, en gång. En riktigt fin kille, och jag var så kär att jag knappt visste hur man skulle gå eller stå. Jag var så upp över öronen kär i denna pojke. Men jag fick mitt hjärtat krossat, så in i helvete. Sanningen är nog den, att jag fortfarande känner lite för honom. Eftersom att han kommer alltid att vara, "min första kärlek". Den första jag blev kär i. Och jag vet inte när nästa väntar.
Om jag får ge er ett råd, fastän att jag inte är så erfaren. Så är det att, var försiktig. Allt är tillåtet i krig och kärlek. Så vissa har vapen.

Some of me


Hallå på er! Hade tänkt köra en liten grej på bloggen som jag kallar "pieces of me" På listan här nedanför, finns det saker jag ska svara på. Jag ska svara på ett nummer från listan, varje dag. Like it?


Pieces of me
1. Har du någon gång varit galet kär?
2. Berätta något som ingen vet.
3. Något du ångrar.
4. Något du vill.
5. Din största önskan i julklappsväg.
6. Någon som betyder mycket för dig.
7. Någon du inte kan leva utan.
8. En låt som påminner dig om ditt förflutna.
9. Ett minne från när du var liten.
10. Någon du ser upp till.
11. Vad hade du önskat dig om du hade fått 3 önskningar?
12. En bild som påminner dig om något bra minne.
13. Något du gör varje dag?
14. Vad är du rädd för?
15. Har du någon speciell plats eller ställe som är tryggt för dig?
16. Mamma eller pappa?
17. Tror du på kärlek, att det finns någon för alla?
18. Vad drömmer du om?
19. Vad tänker du ofta på?
20. Vad tycker du är bäst med julen?


- Ps! glöm inte att ställa frågor! -
http://becksii.blogg.se/2011/november/fragestund.html#comment !

Känns som att Berit är lite arg idag eller?


Tjollahopp! Tänkte bara se om alla mina fina bloggläsare lever idag? eftersom att stormen Berit är igång! Hoppas alla är okej!

Frågestund!

'
Tänkte det var på tiden att ha en frågestund!
Så har du något du vill fråga mig? eller något annat du undrar över? ställ frågan!


får ingen luft blir knuffad runt


Känner mig inte taggad för kärlek, eller vad man ska kalla de. känns som att det bara slutar med att någon blir sårad alltid. och det har jag ingen lust med.
Heeeeey it's saturdaaaaay! Idag har jag super chillat, hjälpt pappsen lite, kollat lite film och sedan rengjort hos mina hamstrar! Senare ikväll blir det väl lite mys med la familá kan jag tänka mig! Imorgon får jag nog ta tag i lite plugg om inget annat! ha de bäst!

It's time to be a big girl now.


sometimes I simply don't get it, I mix it up in my head, twirls it around. and it's like a replay of everything I want to forget.
Hallojsan! Idag är det fredag, helt lovely! Vi har 2 lektioner, karaktär och idrott. Guess what? Vi ska ha massage på idrotten, så jävla grymt. Vi ska massera varandra. yeah. älskar att få massage! Fick en del arbete undanröjt igårkväll, och det kändes skönt när det var undanröjt! fick också ett litet kort i min brevlåda igår också. Kan ni gissa vilket? det var ett student rabatt kort. yeah. Det aktiverade jag igår också, så det är fritt att använda! helt OK faktiskt. inte OK, utan grymt kul. Efter skolan ska jag hem och andas lite! ha en grym fredag kära läsare!

"it felt so good when I did it with my penis"


Ännu en bild från helgen som var - pardey. Glad chey-hey!
Hey babes! Har mått lite sisådär de senaste dagarna, och känner mig dock inte helt okej än. Men skolan blir det ändå, eftersom att jag vill inte komma för mycket back, osv. Men imorgon är det ändå fredag ju, och vad är fredag om inte awesome? Later peeps!

Han säger allt.



“The truth is you don’t know what is going to happen tomorrow. Life is a crazy ride, and nothing is guaranteed.” – Eminem

It's too late to apologize


Hej och hopp gummisnopp!
Bjussar på en bild på mig och Drewke, från Festen i Lördes, var jävligt kul och de gör jag gärna om! Mycket trevligt folk, som var helsköna, verkligen! På tal om annat så har jag varit hemma från skolan idag, blir nog det imorgon också, mår inte alls bra, har ont i magen som fan och huvudvärk, känner mig helt matt osv. Vill tillbaks till min galna klass! och det ska jag, så snart som möjligt! Keep following. Puss!

a bit of colur in the life u have


Hej folket! Måste säga att det var en riktigt grym kväll i lördes, tackar alla som var med! Det var jätte kul, verkligen! Och festen slutade ju inte förens klockan var 04.00. Kan väl säga att jag var ganska trött och mådde som jag förtjänade i söndes (igår) Mår lite kasst idag och känner mig inte alls taggad för skola, men what to do? Gymmet efter skolan och sen hem! Löööööve på er!

Regnar massa från himlen


haha, die
Hejsan! Idag är det äntligen fredag! och efter skolan idag ska jag bege mig direkt till Svalöv - till min bästa vän och se den nya twiligt (breaking dawn) med henne, ska käka innan också! massa mys! Imorgon är det fest, taggar vi för! Har inte mer att säga just nu, hörs!


Om jag hade vingar skulle jag flyga högt över koppartaken


Tjollahopp! Slutar snart skolan för dagen, ikväll väntas utvecklingsamtal och hem till syrran och låna kläder till lördag, tror jag! klockan är snart kvart i tio, så slutar snaaaaart! Later guys!

There will be no white flag above my door


Hitta nemo
Godmorgon sweeties! Denna dag börjar OCKSÅ med matte, suck! Men imorgon är det iallafall D-dag, så vi är lediga! ganska glad över det faktiskt! Men nu ska jag få denna dagen överstökad, med mina fina klasskamrater! Later.

I found everything I ever needed but he needed more than me


Drömmar blir aldrig verklighet, och man vaknar när dem är som bäst.
Tjena! Helgen har bestått utav Mårten gås middag hemma hos oss, i lördes. Igår var det fars dag också! Överaskade pappsi med macka och tée på sängen. Lagom mys faktiskt!Denna dag börjar vi med Matte, usch. Efter skolan väntar mig ett gympass. As always. Sen hem! Allt för nu! Hörs.

The pressure to be perfect


At some point you will realize that you are not perfect, and you never will be. And no one else either.
Heej sötnosar!
Idag är det FREDAG! och en ganska skön sådan, har fått lite arbete och redovisningar ut vägen både igår och idag, känns jävligt skönt! Imorgon ska vi ha mårten gås middag hemma hos oss, så idag blir det nog en massa städande och förberedelser när man kommer hem. Ska ha idrott - simma - och sen hem. ändå helt okej!
Later guys!


Min torsdag i text:


Hej finisar! Denna dagen kändes imorse som att den aldrig skulle ta slut, ungefär. Men nu går de snabbt och snart börjar sista lektionaaaaa. lovely. känns ändå nu som att dagen kommer sluta OK. Men längtar ändå till min säääng. Imorgon är det fredaaaaaag, och det är sjukt chiill.
Sitter med fina bruuudar nu, Rebecka P, Eliiin och Nickie. bäääst!
Latero

Jag måste stoppa dig



Denna staden äger vi


Lets face it, it's all over, when there is noone to make you laugh and smile
Heej!
En morgon som denna är när man vill ligga kvar under täcket i sängen, för det är bara mysigast på morgonen. Detta är samma morgon som man knappt hittar till stationen för att man nästan sover fortfarande, man somnar på riktigt på tåget. Slumrar till på stadsbussen. och sedan, går man sovandes till skolan. Nu återstår det att se om man kommer sova hela dan? Dagen hade varit bäst om man bara hade fått ligga kvar under sitt underbart sköna täcke på morgonen. Haaj!

If it makes you happy why the hell are you so sad?


If it makes you happy - Sheryl Crow
Bjuder på en bild på mig idag, testade ett vågat rött läppstift idag.
Tycks?

Lurad av mänskligenheten kanske?



Ibland är allt bara kaos, och det känns inte som att någon alls vet vad dem vill, eller vad dem är menade för.
Tjena honeys. Idag är det ännu en onsdag, och idag ska jag inom Tiger efter skolan, för att handla lite saker till mammsen, (hon har mani på lila just nu) , och kanske handla något litet till mig själv. Blev sugen på en negerbulle nu, så ska dra till kafeterian nu, hihi. Träning sen också efter skolan. Höres!

Summer 2010:


Denna bilden får mig att tänka på sommaren 2010, en jävligt bra sommar. en awesome sommar.
Hej allihopa! Idag har dagen gått fort.. många skratt med dem bästa, många garv tills jag började gråta, med min snuttefiis. Sen köpte jag ÄNDÅ ett par andra byxor efter skolan.. dem jag skulle köpa var inte alls som jag trodde.. blev lite besviken.. men köpte ännu ett par harlem-byxor typ. så nu har jag 3 par. awesome! Nu ska jag ner där nere, och ta nått att mysäta. hihi. Ni är grymma, keep up following babes! Hörs!


Snuttefiis & Bäääbis



Dagen påbörjades klockan 6 imorse.. och jag sitter i skolan nu, såklart. Med min lille snuttefiis brevid mig, som de ska va!♥ Lite drama i klassen, ganska jävla onödigt faktiskt. Blir lite förbannad. men what to do. Efter skolan drar jag och emmsii (snuttefis) till H&M och handlar byxoooor. sen ska jag till Landskrona och träna, kanske inom syrran också för att se hur det är med hennes kille, han har fått hjärnskakning, sååå... är lite orolig för honom.. men de löser sig.


Emmsii


done:


Ikväll blir det ensam mamma söker, och sedan förmodligen nått kriminalar program, looove iiit. Väntas skola imorgon, är tåget då inställt så vet jag inte vad jag gör alltså! Saknar mina tjaaajooor, så det ska bli kul att se dem imorgon efter lov o allt. Puss sålänge!

efterlängtade:


Detta är en bild på byxorna jag ska köpa imorgon på H&M imorgon, som kostat 199:-  men som jag såg nu kostade 99:- om ni är intresserade, klicka på länken här:http://www.hm.com/se/product/93017?article=93017-A för att se dem lite närmare! heeje

blir så jävla jävla jävla frustrerad


Love coca cola, always.
Tjenamoss! Kan ni gissa vad som hände mig i morse? kommer till stationen tio i 7 och då står där att tåget är försenat till 07.35. "okey" liksom. Sen är den tio över 7 och då hör jag i högtalarna att mitt jävla tåg är inställt. vafan liksom? så fick gå hem igen och sjuk anmäla mig, annars hade jag ju haft ogiltig frånvaro. inte okej. inte okej.. Nu har jag inte gjort ett skit idag, inte sjuk heller egentligen liksom.. tågets jävla fel. Så tråkigt att vara hemma när man inte ens är sjuk. Eller har jag fel? får väl köpa mina byxor imorgon efter skolan istället då! hihi. Later guys!

Knocki'n them dead



Sista inlägget för idag! ska ner och avnjuta lite kriminalare och lite bones förmodligen.. efter de slänger jag mig i bingen för ska upp halv 6 imorgon, skola efter lov. Hur ska de sluta? haha. later guys

allting är en ny sida-ett nytt kapitel i din historia



shit happens every single day


Hey babes. Idag har jag varit hemma och tagit de chill. Har hjälpt pappsen och next up - städa rummet! ha de!

Känner ni att ni är helt borta ibland?


Egentligen vore det nog smartast om man gjorde som det står på bilden, men tyvärr är det inte alltid så!

Denna dagen har varit tröttsam.. men nu är jag utsvulten och det är väl mat snart. När jag var hos Emmsii, så tog vi en del bilder.. men hon svarar inte på mobilen och inte i sin logg.. och inte på fb chatten, men när jag får tag på dem bilderna så ska jag lägga upp några här på bloggen och sen ändra header! Haaaj!

Tryin' something new!



Har ju ändrat en massa på bloggen som ni kan se.. ville bara göra ett "test-inlägg" för att se hur allt resulterade, allt utom meny'n ser bra ut.. gosh.. fail..
jaja, nu ska jag ner och se idol, höres!

@ Emmsii place

Tjenamoss!
Sen igår har jag befunnit mig himma hos Emma Hardebooo, bääästa. Hihi. Vi har tjockat oss med 4 liter cola, flera chipspåsar, ostpopcorn, godis, you name it! haha, men super mysigt och gosigt har vi det , och har haft det! käkade negerbulleglass till frukost liksom, gud va vi är nyttiga,.. eller inte. haha, ska sova här i natt igen, och vi ska chilla satan hahaha, som vi har gjort hela tiiiiiden ;D kollar en massa film och äter en massa gott kan man juuu säää. haha. Nu ska vi fortsätta att vara världens största chillare!
-Emma Hardebo <3