Nu är det höst igen.

E inne på andra dagen av höstlovet, så himla skönt att bara få ta det lugnt! I går drog jag med mig lillasyster Nicole ut till Nova lund, och handlade vinterskor, samt lite mys. Det var faktiskt rätt så trevligt och kul! och vi fick båda handlat varsitt par, toppen! Idag ska jag nog titta lite film och ta det tjillivippen, väntar på att Johannisen ska höra av sig om en dag när vi kan leka, heh. Lite filmmys kanske?
 
 
Keep following,
Rebecka

Mot Lund! (igen...)

Hej alla fina! Min fredagskväll och helg fick en annan vändning än vad jag hade planerat, men det går lika bra.
Mot lund!
 
Keep following,
Rebecka

Världens bästa farmor ♡

Världens bästa farmor var du, jag vet att du är på ett bättre ställe nu. Tagit en kopp kaffe och tagit ett rejält prat med farfar kanske? det var ju längesen ni gjorde det, men nu är ni tillsammans igen. Som det ska vara. Jag saknar dig så mycket, och kan fortfarande knappt förstå att du är borta. Jag älskar dig, vila i frid. ♡
 

Riktigt fina vänner

 
OH DET ÄR FREDAG... Hej alla fina, det är ÄNTLIGEN FREDAG. Vilket också innbär att efter denna skoldagen är det en veckas lov och sedan 5 veckors praktik, fy vad kul det ska bli! Detta innebär också att jag nog inte kommer att uppdatera varje dag, hehe. Sorry.
Iallafall, igår var en rätt så bra dag, hade simmning på idrotten, det var både skönt, avslappnande och kul! Sedan var det prov, mindre kul.. Efter det var det fotografering, jag blir aldrig nöjd med mig själv alltså.. jaja.. Efter det så drog jag Carro och Mackan och käkade och sedan vidare till Malmö, sen tog jag det LÅNGA tåget hem, haha. Kändes som en evighet.. Men ibland är man tacksam över att tågen är försenade! om jag säger så..
Usch ja! Ha de gött, igelkött!
 
Keep following,
Rebecka

Går på känsla

 
Hey fina onsdag. Du är välkommen.
Snart är det helg igen, och efter det så är det ett efterlängtat höstlov, sedan praktik i 5 veckor. Känns spännande! Blir en lång dag idag, men jag får göra mitt bästa för att stå ut. Ha det bra alla fina.
 
Keep following,
Rebecka

Make a GRAWWR!

 
Hej alla fina. Lillördag imorgon, ohyeah! Ikväll blir det först och främst lite kost och hälsa plugg (prov på fredag) och sedan är det "the secret circle" 20.00 ikväll på TV11, awesome! Ska se om jag kan lyckas få lite sömn inatt också, heheh. Längtar tills jag får se P!NK!! LOVE.
 
Keep following,
Rebecka

Those moments that are worth it all

 
Det känns verkligen i hela min kropp och själ att jag lever nu. Att jag kan göra vad som helst närsomhelst! Jag vet att jag nämnt det tidigare, men jag tänker säga det igen. Jag vet inte vad jag hade gjort utan min andra halva, Johanna. Utan dig, ingenting.
Har en kort skoldag idag, woohooo! men plugg återstår när jag kommer hem, hmm...
Snart är det jul och nyår igen!, shit vad tiden går fort "när man har roligt", eller nått sånt, hehe. Nu är det sista veckan i skolan, sen är det höstlov, och sedan 5 veckors APL (praktik), så himla kul det ska bli! Har jag nämnt hur mycket jag älskar mitt liv just nu?
 
Keep following,
Rebecka
 

You be good and don't you miss me

 
Fredag! Vad är det jag brukar skriva typ varje fredag? friday and I'm inlove. så gjorde det denna gången också! Känns skönt att veckorna går snabbt nu, för jag så mycket att längta till och det är mycket som händer i november, härligt! Blev bestämt att jag ska träffa min bästa Johannisen idag efter skolan, vi var båda sugna på lite bästismys, så det får det bli! Hey there delilah, är föresten en av mina favvis låtar, enjoy!
 
Keep following,
Rebecka

ta mig för den jag är, eller se hur jag går

weheartit.com
 

Vill faktiskt börja med att säga att jag har kommit till insikt, och egentligen är det som jag snart kommer att skriva ganska logiskt, men det handlar om att man själv måste ta åt sig orden. I vart fall, jag har ältat mycket av mitt förflutna, varit rätt, ledsen och kanske rent av deppig ibland, men på senaste tiden har jag varit mycket gladare, positivare och kanske rentav lycklig. Hur kan då detta vara? Jo, jag har slutat att älta allt det gamla, jag håller på att släppa det. Fokuserar på nya saker, istället för det gamla som göra att man blir ledsen och sårad, om och om igen. Nu är jag glad, och förväntansfull inför framtiden. Se upp världen - här kommer jag!
 
Keep following,
Rebecka
 
 

It's all about finding your special someone

 
Onsdag. Har en stark känsla av att det kommer bli en lång dag, men nu ska jag ju inte vara negativ. Försöker att vara positiv och glad, mycket eftersom att jag har något att se framemot nu, P!NK here I come! Patrik Isaksson - hos dig är jag underbar. En gammal klassiker för mig, I would say. Men den är fortfarande lika betydelsefull och bra! Ha en fin onsdag.
 
Keep following,
Rebecka
 
 

Glöm inte...

Tisdag, tisdag, tisdag. Woohooo. Imorgon är det lilllördag, fredag here I come!!
Glöm inte the secret circle klockan 20.00 på tv11 ikväll!! älskar ju fantasy så att.. heheh. I got big news btw! Biljetterna till P!NK är bokade, och hotellet också! Nu återstår endast flyget, tack Linda. I owe you one,
Får se om jag får träffa käraste Emmsii idag, puss.
 
Keep following,
Rebecka

Bästa vänner. Nu och föralltid.

 

Dagens skämt made by Rebecka & Johanna:
jag fick A i historia.
-jaså, jag med.
-ja. Jag låg med läraren.
- jag med, highfive*
 
HaHAH, Jag vet knappt hur vi kom fram till det skämtet, johanna berättade att hon fick ett bra betyg i Historia och jag fick värsta flippet och vi fyllde i till varandra, haha, som det kan gå! Vi åkte ut till center syd och hade det mysigt, köpte varsin vinterjacka. Välbehövligt! Sedan försvann vi oss i varsin glass, en kul och en mjukglass. Efter att vi "fikat" på donken. Livet är rätt bra ibland, och jag vet ärligt inte vad jag hade gjort utan dig! Soulsister#Soulmate#Andra halva#Mitt hjärta#Min själ#BFF#MIN ALLRA BÄSTA VÄN FÖRALLTID.#
Jag hjärta dig, min Johannis.
 
Over and out,
Keep follwoing,
Rebecka

Star for life

Vilket tryck det var på Malmö arena igår! Jag och hela min klass var med i den stora kören på ca 1000 pers, där vi var med och sjöng och backade upp bl a the moniker och Molly Sandén. Så himla skön känsla och så jäkla häftigt att vara del i något så viktigt och så stort. Jag kan stolt säga att jag var med där, och vi vill vara med och delta nästa år också, can't wait! Om ni vill läsa mer om vad Star for life handlar om, eller om ni kanske själva vill vara med och delta nästa år, gå in på: http://www.starforlife.org/ eller http://www.starforlife.se/ och ni kan också gå in och gilla dem på facebook: http://www.facebook.com/pages/Star-for-Life/60097029575
 
PS: vill bara säga att under denna bilden så sjunger the moniker "holy" och alla vi i kören står med våra lampor och lyser, så himla fint! (btw, bilden har jag noppat från Frida blad)
 

You gotta get up and try

Min favorit.Min idol. Min förebild. Nu och föralltid. P!NK
 
Hoppas vi möts i GLOBEN
 
Lillördag. Onsdag äntilgen, och star for life imorgon, tagga! Snart är det helg igen, can't wait!
Får se om Johanna vill följa med till globen för att se p!nk, i så fall, kommer jag att vara den lyckligaste i hela världen, men vi får väl se.. Puss.
Keep following,
Rebecka

BITCHES IT'S MY BIRTHDAY!

Hey, idag är det min födelsedag. YEY! 17 hela år, jag är förväntansfull inför dagen. come at me!
Keep following,
Rebecka, 17.

We are never ever getting back togather

 
Fredag. And I'm inlove. Drogar Taylor swifts nya låt at the moment, så jäkla bra! Är förövrigt lycklig över att det är fredag! Dagen kommer gå fort, och ikväll blir det plugg och fredagsmys!
Keep follwing,
Rebecka

Vipanloppet!

Hey!
kom hem vid 12.15, efter att sprungit vipanloppet på 1.24 (vipanloppet är på 8,5km) och jag känner att mina vader har fått stryk, hmm. Det kommer ju säkert bli "kul". Nä, men jag är stolt över att jag gjorde det, i år igen och att jag faktiskt fick en bättre tid än förra året, förra året fick jag 1 timme och 40min ca. Och i dag fick jag 1 timme och 24 min, skillnad? Men det är jätte SKÖNT att jag slipper det loppet i 3:an asså.. OMG VAD SKÖNT! Har förövrigt sovit sen jag kom hem till flr typ 5-10 minuter sen, JA, jag är trött! heh.
Keep following,
Rebecka

Simply Madly Deeply

 
 
 
Hey bitches. Eller nä. ÅH det är onsdag, snart fredag igen! Love. Är helt beroende av låten ovan, stämmer så himla  bra och är så jävla bra! Känner att dagen kanske kan bli rätt så bra ändå, trots att jag är hemma vid 6 tiden,*sigh* Jag vet inte om jag har berättat om min längtan efter en liten bebis? Eller kanske inte skrivit om det på länge iallfall, men vartfall. Jag har velat ha barn sen jag var 14 år. En flicka närmare bestämt. Och för ett litet tag sedan, drömde jag att jag var gravid, gick omkring med en stor jättemage, som var både rund, perfekt och jag älskade det. Alla jag stötte på ville ta på min mage. När jag vaknade den morgonen, så kände jag lycka. Någon dag kommer det att hända, och dagen jag får reda på att jag är gravid, kommer det vara eufori, jag kommer att bli lycklig på livstid. Jag vet det.
 Men nog om det, OMG. Jag vill så jävla gärna gå på P!NK's konsert som är i maj nästa år, önskar mig det i födelsedagspresent, men kommer nog inte att få det, sadly. P!NK ☮♡
Vad långt inlägg detta blev, haha puss.
Keep following,
Rebecka

Never

 
/Rebecka

Whistle baby

 
 
Vi vet ju alla. Hur måndagar känns och är. Därför tänkte jag bjuda på en härlig panetoz låt, dansa och pausa, yeah. Inte för att det är många som bryr sig, men jag tror jag dör om jag inte får gå på P!NK's konsert i maj, stockholm nästa år. JAG KOMMER DÖ. Jag måste få se henne och höra henne live, OMG. Iallfall, ha en "fin" måndag, make it matter!
Keep following,
Rebecka