Ullared eller Bullared?


Lite kvällshumor, haha. Love Transformers, maha.
 

Jag och brodern min har bestämt oss för att åka till Ullared på lördag, är lite smått spänd eftersom att jag aldrig har varit där men hört så mycket om det. Ska bli himla skoj! Blir lite pengar över från julklappspengarna så att kan handla lite till mig själv också, skönt hehe. I billeberga finns det ett litet bageri som heter Bullared, någon mer än jag som har lagt märke till det? Riktigt kul och skrattar varje gång jag åkt förbi där med bussen, så himla klyftigt ju! Förövrigt är jag inne på vecka 4 nu, nästa vecka blir min sista på praktiken, både skönt och lite sorgligt :( Saknar ju klassisarna, men samtidigt så känner jag mig väldigt mogen och redo för dethär livet, jag känner mig verkligen vuxen nu. Märks kanske att detta verkligen är yrket för mig? I LOVE KIDS. Inget mer att säga, BUT I'M GOING TO ULLARED, OMG, OMG, OMG, OMG. *Rebecka Andas* haha.
Keep following,
Puss

Läskigt att bli vuxen

 
 
Känns jätte super goodie på prakitken, imorgon kommer en av mina lärare för att se hur det har gått och för lite bedömning. Smått skrajt. Nu när jag varit på praktiken har jag kommit mycket till insikt, shit. Jag är nästan vuxen. Right? Då ska man vara 18 år, klara sig på egen hand, betala egna räkningar och bo själv. Jag är faktiskt lite rädd för det. Speciellt för räkningarna, hmm..
 
Later, puss

Mopsatime


 Hej alla fina, Imorgon är det början på 3:dje veckan av praktiken. Jag är så himla nöjd! Efteråt ska jag åka och ta en andra spruta, ehehe. Kul och så vidare. Påtal om annat har jag bestämt mig för att jag ska ha en Mops när jag flyttat hemifrån, så himla fina! Åhh, kärlek. Puss.

Always and forever

 
Jag och min Johanna, åt gott på Viggos igår och sedan iväg mot filmstaden för att se Breaking dawn part 2. Shit vad bra den är!! OMG!! Det blev en otroligt lyckad kväll, som Johanna bjöd mig på, som en försenad födelsedagspresent. Tack för att du finns och för att du är du! Utan dig, ingenting. Puss <3

I think it's getting better - Yeah, it's getting better

 
Hallihallå. Måndag igen, praktiken är inne på andra veckan, väldigt roligt och känner verkligen att jag får mycket gjort! Mycket roligare att vara ute på praktik än att vara i skolan, just say'in. Det enda som saknas är mina vänner. Klassisarna. Heheh. Men annars är det mesta perfa, ska in en runda till Landskrona med Linda imorgon efter praktiken, btw. Har öppning imorgon och ska upp 05.15, I will die! tror jag.. kanske.. hehe..
 
Later, puss
 
 
 

It's all good

 
 
Hey alla fina! long time no see.. Första APL veckan var underbar! Barnen är helt och hållet fantastiska, och jag stormtrivs, verkligen! Igår blev det lite "spontan" fest hos Evelina med gänget. Det var både välbehövlig och kul! *snart igen* har precis fixat lite till apl:en imorgon också, back on track! "Där palmerna bor", röjdes med igår! Härligt! Livet leker, puss.

APL påbörjad *SUCCESS*

Hallå alla glada! Det tråkiga höstvädret är här och min praktik (APL) också! Första dagen idag gick super! Lite saker som känns lite oklara, men det allra mesta är superb! På det igen imorgon!

Keep following,
Rebecka