Hard work work

Har pluggat röven av mig idag, har ju två stora prov i nästa vecka, och har bara påbörjat pluggandet.. Men har ändå varit helt indränkt i skiten. Jaja, nya tag imorgon! Snart-lite sims 2 för att lugna nerverna!
Take it chill, puss

Ibland känns allt så svårt vill bara somna om

Hej alla fina. Idag känns det verkligen som det är "stay away from Rebecka Dagen". Jag har mått piss ända sen jag vaknade i morse men pallrade ändå iväg till skolan, denna förkylningen verkar ha svårt för att gå över, hmm.. Iallafall är jag åter igen på espresso house, nästan bor här nuförtiden. Är snart på väg hem, måste plugga och hjälpa till och städa osv. Pappsen blir 60 imorgon, så det ska firas!
Jag ber om ursäkt för idag, jag känner att jag har varit lättantändlig, inte min mening. Jag är sjuk och stressad. Sorry for being me.
Tack för att ni är ni, puss

Funderar över framtiden

Hej på er.. Verkar som att jag har dragit på mig en rejäl förkylning, och därmed basta! Kändes som att jag spenderade alla lektionerna med att snyta hjärnan ur mig.. Men trots alla prov och allt annat som känns jobbigt i mitt liv, så vet jag att det kommer bli bättre, det kommer att ordna sig och jag längtar tills den här tiden av mitt liv är över! Ska börja spara till både en ny telefon (har aldrig köpt en själv) och en dator! eftersom att när jag börjar plugga på högskolan behöver jag en dator till mina arbeten och en ny telefon behöver jag i vilket fall som helst.. Jahaja! Men framtiden är ljus i allafall! Nu ska jag bara friskna till och få tillbaka studieandan! Puss på er

Helgen är en bekvämlighets visit

Hej alla fina! Helgen har gått allt för fort, verkligen! I lördags åkte jag med min bror och hans vänner och badade i Eslöv, en väldigt givande och rolig dag blev det! Sen när jag kom hem kollade jag och familjen på "Django unchained", pappa älskade den, as I thought! I dag körde jag igång med läxor direkt när jag kom upp och efter det bytte jag alla lakan osv i min säng, känner mig lagom duktig nu! kände mig förtjänt av lite belöning så satte på "Vampire diaries", som gick igår, men som jag såklart spelade in. Så kollar på den nu! Sen ska jag spela lite sims 2, sjukt sugen jag har blivit på det på senaste tiden, haha.. Iallfall, många bollar i luften är det just nu, men nu är tåget, vandrarhemmet och biljetterna bokade till P!NK. Helt otroligt! Lycka är inte ord nog.
Puss.

Boosta dig själv!

Hej allesammans! Nu är det fredag och jag har precis varit och hämtat min "boost ring". En ring med en text inuti som ska få mig att må bättre om mig själv! (sitter på tredje fingret, hehe) lovely. Sitter för tillfället och väntar på mitt tåg, sedan ska jag hem till mitt fredagsmys! Have a good one, puss!

Alla borde ta sig tid för en kopp te!

Hej allesammans. Nu är jag precis hemkommen efter första simningen! Det gick bra, och är jag helt utpumpad. Bestämde mig för 30 längder, och det blev det också! Kanske jag kan köra några längder utöver det nästa gång? hoppas! Nu var jag förtjänst av en varm, god kopp tee! Later, puss

"Glad-på-livet" kaffe

Känner starkt att jag hade behövt en sådan här kopp nu "Glad-på-livet-kaffe". Känner mig så stressad att jag kommer att få sitta och plugga på rasten, yoppikajeyy. Nej, en sån här kopp hade jag behövt och velat ha nu. Tillbaka till stressen och till verkligheten.
Later, puss

Make it right

Hej. På er alla fina. Pluggade nästan i sönder i går kväll, så jag är helt slut idag nästan, hehe. Trots att lektionerna vi har idag inte är dem roligaste, och trots att vi ska ha ett samhällsprov senare, är jag taggad för att se vad dagen har att ge! Taggad till tusen, puss

 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag är som att sålt smöret och tappat pengarna!


Att lära sig samhällskunskap..

Hej alla fina! Imorse när jag vaknade fick jag eld i röven och pluggade in ytterligare 6 frågor av samhällsprovet och nu ikväll ytterligare 2, nu kan jag sammanlagt 29/31 samhällsfrågor. Imorgon när jag kommer hem har jag en del att göra.. Ringa massa samtal och plugga engelska och samt samhällsfrågorna igen, detta kan gå! Som bilden visar (från weheartit) så har jag sett ut såhär med plugget större delen av dagen, men minus ipaden och minus från starbucks men plus en flaska med saft. Som sagt en del att göra imorgon, men jag ska klara detta!
Ha de fint, puss

10 år av vänskap

Hej allihopa! Tänkte bara slänga in en bild och ett snabbt inlägg och lite snabbt berätta att jag och min bästa Johanna såg den nya filmen Django unchained igårkväll och hade super kul och mysigt! Idag hade jag panik över ett oförberett prov, så jag tog mig till Johanna så hon hjälpte mig lite. Skönt! Tänk att vi har varit bästa vänner i 10 år nu, vad tiden går! Ha en skön lördag allihopa, puss!

Work it baby work it!

Hellu.Torsdag here I come! Nu känner jag mig äntligen bättre, efter att ha mått kasst i 3 dar.. So guess where I'm at? That's right! Skolan. Känner mig faktiskt ganska exited inför dagen, har en känsla av att den har mycket att ge! Ska lida ut samhällskunskapen och sen mot idrotten! För första gången på länge ser jag faktiskt framemot idrotten, how sick is that? Mot oändligheten och vidare! Idag ger jag er 2 bilder, en typisk Rebecka face- bild 1. Och hur glad jag är idag - bild 2. Later!
 
/Rebecka

beauty is in thee eye of the beholder

Hey peeps! Jag har haft några jobbiga 3 sjukling dagar, så nu gör jag en comeback genom att berätta en stor del av mig själv.
Jag har extremt dåligt självförtroende, men jag vill alltid visa mig stark! Jag bryr mig och tar åt mig av vad alla människor säger till mig, jag bryr mig när andra människor tittar och jag försöker alltid förstå vad dem tycker. Jag är rädd för att jag inte är bra nog. Någonsin. Jag är stark när det gäller vad jag tycker och tänker, men när det gäller mitt utseende är jag inte alls lika stark. Så nu delar jag detta med er.
My point is.. Alla är vackra och unika på sitt eget sett, men jag tycker inte att jag är det överhuvudtaget. Men jag gör ett försök till ett bättre självförtroende, genom att försöka få en egen boost och att försöka intala mig själv att ja, jag är också vacker. Så jag har beställt en ring, med en ingravering inuti, som ska hjälpa mig att älska mig själv, och känna att jag också är vacker. Får den kanske på måndag, so exited!!
You're all beautiful!!
/Rebecka

No good

Hey people, har haft lite bad update dem senaste dagarna. Because jag har varit sjukt och mår inte överbra idag heller, blir ingen skola imorgon heller dock. Men på torsdag! Ska krya på mig och sen ska jag blogga hejvilt igen! Later

Fredagsmys på en helt annan nivå!

Fint besök med lite gotte grejer! Hanne och Jonas är och har lite fredagsmys med oss! käraste <3

Eftermiddagshumor i all ära

Bjuder på lite eftermiddags humor, efter dagens bravader, I was needed! Jag älskar twilight VERKLIGEN, men när jag såg denna bilden, kunde jag inte hålla mig för skratt!

Inspiration

Lite inspiration kändes som ett behov för denna dagen!
Var helt död när jag vaknade i morse och kände mig helt hopplös. Men samtidigt kom ett litet ljus av hopp, dagen kommer att gå fort!
Have a good one, puss

Some days are better than others


Sjukt besviken av tanken att jag kommer att vara hemma vid 6 ikväll.. But lifes goes on. Har ändå haft en helt ok dag, och har 2 lektioner kvar. Den sista är den segaste - Engelska. Gör inget kul där nuförtiden, pewpew. Var taggad och trött imorse, men jag är glad över att tiden går fort. Snart tar vi studenten!

Mon Paris

Älskade Paris. Someday I'll come to stay.
Hej alla fina! Ända sedan Jag och Cornelia har gått på franska tillsammans (alltså sedan vi gick i 6:an) Har vi båda drömt om att åka i Paris, Corre kan franska flytande, båda tala och förstå, medans jag själv är bättre på att förstå. Iallafall så var det så att när vi gick i 9:an bestämde sig Cornelia sig för att söka in till Polhem Samhällsprogrammet med inriktning på europaprofilen. Jag hade inte överbra betyg och dessutom väldiga problem med matten, att jag bara tänkte på att klara mig.. Men ibland ångrar jag mig att jag inte ansträngde mig från början och kämpat för vår dröm.. Anyhow, Cornelia ska nu åka till Paris och bo hos en värdfamilj i 6 månader och studera där. Jag ska vara ärlig och säga.. JA, jag är avundsjuk. Men jag är också stolt över att en av oss klarade det! Vi har länge pratat om det, om drömmen att komma dit.Nu blir den sann för henne, jag är både glad och ledsen på samma gång, glad för att hon får chansen, ledsen över att inte jag fick det. Men en dag ska jag dit! Kanske tillochmed flytta dit på äldre dar. Vem vet?
Framtiden har massor att ge!
My point: Lycka till min fina och betydelsefulla vän, iloveu!

Härligt härligt!

 
Tisdag Tisdag! Vi är tillbaka till skolan! Weehoo, eller nått sånt.. Ska besöka syon inom snaraste för jag behöver tydligen 2 kurser till för att kunna bli förskolelärare.. KUL LIV. jaja.. later guys :*

Yes, I am a Geek

 
Såhär "pigg på det" är jag idag.. haha.. Bestämde mig för att kolla filmer hela dagen, and so it shall be! Kollade Kvarteret skatan reser till Laholm imorse när jag vaknat och fick mig några riktigt goa skratt (LOVE), Sen körde jag på med Hannah montana, som jag ser på nu.. Ja den är väl lite smått töntig och sådär, men jag älskar den! Kände bara att jag var tvungen att se den, hehe.. Sen ska jag nog dra på The Hobbit och efter det Systrar i Jeans 2. Skola igen imorgon, oh.. "Can't wait!"
Later.

It's funny if you look at it that way.

- Det är inget annat än komiskt att jag varje dag önskar att en kärlek fanns vid min sida. När jag inatt får en dröm som innefattar: Jag träffar en kille och blir kär, och sedan jagar han och hans familj mig efter som att dem är kanibaler och vill äta mig och min familj. Drömmen slutar mitt i akten - När kanibalerna försöker att ta sig in i vårt hus. 
Några ideér om hur jag ska tolka denna drömmen?

Summary of 2012

 
Hey people. Har haft en del för mig de senaste dagarna, både Julafton och nyår har varit. Allt har varit great! Bjuder på en summary av 2012! Enjoy!
Januari. - Var ganska mycket hos Bass och Linda, and the boys! har inte så mycket bilder från den månaden, men det var inte så mycket som hände då heller..
 
 
Febuari - Var fortfarande en del i Kågeröd, minns också att jag passade killarna nån gång denna månad.. Tror att jag hängde med Sofie och Emma en runda till Malmö, samt fick idén om att jag själv skulle skaffa tandsmycke.. Var lite tankspridd denna månad också. (egentligen är jag väl det alltid).
Mars - Denna månad var jag också och hälsade på hos Linda och Bass (and the boys), men lite mindre än januari och febuari vad jag minns. Men en dag när jag kom och hälsade på skulle Linda ha barngympa, så jag hängde på och röjde med killarna, SKOJ! Tog även lite naturbilder denna månad.
April - Denna månad skaffade jag tandsmycke, som ni ser på första bilden - love it. Bilden på Bass och Linda (andra bilden) är tagen till ett muntligt framförande med power point, nationella prov, då jag pratade om vad som händer i kroppen när man blir kär (och fick högsta betyg - awesome). Samma dag köptes en "cykelkärra" alltså där man kan sitta i en liten bunke som sedan sätts fast i cyklen, i den satt killarna medans både jag Linda och Bass körde dem om och om igen runtom i kvarteret. Underbart sommrigt det var!
Maj - En skitvarm månad, verkligen "släng av dig allt du har och gå naken - månad" En glädjens och en sorgens månad. För det var det verkligen, Allt gick bra i skolan, och vi stekte en del (Jag och nisse) men samtidigt gick farmor bort, och det tog verkligen hårt på oss alla. Samtidigt var det valborg och Anna döptes. Det var verkligen allt på en och samma månad, och tiden flög iväg, samtidigt som det ibland kändes som att tiden stod still.
Juni - Sommarlov, här är en bild från sommaravslutningen, slutade 1:an. Här har vi alla i vår klass, med ett fåtal lärare. Vilken tid.
Juli - Här har vi samlingen av gamla crewet. Det var verkligen grymt att ses igen, och ibland saknar jag er verkligen! Men samtidigt är jag glad att jag inte är fast i samma spår, jag är på väg framåt. Wish you all the best.
Augusti - Pratade en del med Elin, had a lot of deep talks. Det var mys. Någon gång den månaden var vi också allihopa alltså: Bass och Linda, Kim och Elias, Vickan och Emil och Mamma och pappa, jag och nicole iväg vid havet, och grillade och hade massa mys. Dock har jag bara två bilder, på mamma och pappa från den mysiga dagen, Linda är ägaren av dem och alla de andra. Sadly. Men det var awesome. Denna månaden var jag helt addicted to coffee, hade med mig kaffe på tåget varje dag typ och drack det därhemma också.. Drack det 24/7 nästan, haha.. En hyfsat bra månad!
September - Var i Södra sandby på fest denna månaden också, men det har jag ingen bild på - Med klassen i 2:an "Nya klassen". Var inte så mycket hos Bass och Linda denna månaden heller.. Men jag var där ett fåtal gånger och som ni ser på bilden ovan, så ville Milton ta en ridtur på Becka Ponnyn, mot min vilja.. Haha. Älskade unge, älskar det! Och en "tuff" bild på mig från denna månaden. Min andra halva Johannisen blev 17 denna månaden också, she's a big girl!

Oktober - Johanna och Jag spenderade lite kvalitetstid denna månaden, var ute på centan och shoppade, hade as mys. Hon är den bästa jag har, mitt lilla hjärta.
Sedan var jag och min nya klass med i "Star for life", vilket var helt jävla otroligt. Vi stod med 1000 andra ungsomar och sjöng och dansade, samspelt med bl a The moniker, Molly Sandén och en afrikansk grupp. Riktigt awesome! På nyhetsartiklen har tidningen skrivit om Mina vänner Matilda, Emilia och Zandra när vi är på star for life, gud vad sjukt det var!
November - Jag och Johanna firade eller "hon" firade min födelsedag lite i efterhand. Genom att äta en fet middag på Viggos, där vi verkligen blev mätta och belåtna av FETA hamburgare som man inte kunde äta med händerna + Tjocka RIKTIGA pommes, sedan gick vi vidare för att se Breaking dawn part 2, vilken kväll! Tack för allt, jag älskar dig Johannis <3
Det var också i November som jag kom på att det är en Mops som jag vill ha en gång i framtiden, haha.. Lovely dog.
December - Milian firade sina 7 år, så stor pågen har blivit! Och sedan var det dessutom en stressig månad med ett besök till Ullared och köpte alla julklappar, usch.. fattig månad.. Men sedan firades Julafton med Linda och Bass och Kidsen, det var riktigt trevligt och jag är tacksam över att ha dem till en del av min familj. Love u guys.
 
Har inte fått några bilder från Nyår, lägger upp dem om jag får tag i dem någon gång.. heh. Detta var mitt år, och jag antar att det faktiskt har varit ett ganska bra och lärorikt år. I'm grateful. Gott nytt år allihopa, fortsätt följa!