Christmas spirit

Halloj! Då är det julafton imorgon, och jag är sjukt exited. Känner mig som ett barn igen! Gör jag alltid på julafton, hehe.. I år blir det lite annorlunda, istället för att fira med familjen, tänker jag fira med min morbror och hans familj, ska bli himla kul! Blev lite christmas spirit igår kväll när jag och lillan satt och packade in en massa julklappar, supermys! BTW. P!NK i maj, ååh love!!
 
God jul och ett gott nytt år på er!

Buuuhuuu


Finaste killen 7 år! Bild av: Viktoria Andersson
 
Me out in the world... buhuuu..
 
 
Later, puss
 

Thuesday go to die

Hey people. Idag är det tisdag, och jag tänkte ladda upp en såndär bild på mig.. MEN, jag både ser ut och känner mig som en dränkt katt, så det blev det starkt inte! Bjuder istället på en favorit i repris.
Anyways. Igår var jag ledig från skolan, så då tog jag tillfället i akt och följde med Milian på hans 7 års dag! Han valde (såklart) busfabriken, där jag faktiskt aldrig varit innan.. Men det blev en väldigt rolig dag och jag har lite smått ont i benen efter att ha krypit i alla runnlar och klättrat.. Jisses vilket motionspass det blev tillslut! Jag var så trött när jag vaknade i morse, att jag tillochmed inte hörde mobilens alarmsignal.. Jag hörde bara att det burrade på nattduksbordet.. Ja snacka om en trött chey härborta! Senare idag blir det tandläkaren och lite plugg när jag kommer hem.. Men bäst av allt är det the secret circle ikväll klockan 20.00, don't miss it!
 
Puss

Live-Laugh-Love

Hej people. Vet att jag har visat er denna bilden innan.. Men kände verkligen att jag ville ha den idag! Ibland får jag verkligen saknad; dessa underbara människor. Nelly: Tjejen som skrattar åt allting och alltid har ett skämt på kroken, ett underbart leende och en fantastisk personlighet (längst till höger) Caroline: Snäll och otroligt bra person, jag brukade ge henne råd och prata mycket med henne, deep people (hon efter nelly). Och brevid mig - Världens bästa människa aka Cornelia: VI har så olika varandra, men samtidigt kan vi också vara så lika, jag saknar henne otroligt mycket - varje dag. VI skrattade alltid så mycket och vi hade SÅ roligt. kassa skämt som kunde hålla i veckor eller månader. Kände på mig att jag inte skulle hitta någon annan som du, and I didn't. Varje dag saknar jag våra asgarv och våra kassa skämt som vi hade tillsammans. Men vi är såklart fortfarande vänner, träffas när vi båda kan. Snart ska vi ha julfika! Alltsomallt var vi ett grymt gäng, på högstadiet, efter det.. mer åtskilda tyvärr.. Men jag saknar den tiden. Bilden är tagen i Juli, det var en liten återförening, and it was sweet! Puss på er brudar.
Over and out

Thoughts and other stuff


Några djupa tankar.. Ibland känns det som om kroppen bryter ner och man bara låter resten av världen sluka en.. Medans det absolut finns bättre dagar, dagarna när kroppen spricker av glädje, är när dagarna är som bäst. Kan man inte ha det så alltid? Att när man vaknar på morgonen så är man både förväntansfull och taggad inför vad som komma skall? När dagarna är som idag, när kroppen halvt brytit ner, alla förväntningar och allt annat.. Då sätter jag lurarna i öronen och tänker, något fruktansvärt mycket. På allt mellan himmel och jord. Och ibland tänker jag på varför världen är grymma mot människor, kanske är det för att vi ska lära oss? Eller kanske är det för att visa att vi alla är olika.
Sverige är ett allt för kallt land och just nu vill jag åka härifrån, och komma tillbaka - förväntansfull-taggad och glad för livet.
Där palmerna bor.
 
 
 

Innan jag dör.

 
Dagens horoskop: 22 September-23 Oktober Vågen
"Något speciellt tilldrar sig just nu vågens uppmärksamhet. Lägg inga djupare aspekter på vad en viss person säger"
CREEPY.
 
 

Sims2 nörd

Hey peeps! Igår fick jag beställt hem bilder, så att jag kan börja skrappbooka någon gång! Förövrigt så har jag slutat på praktiken i fredes, lite sorgligt.. Menmen. Tillbaka till skolan imorgon! Annars så har jag denna morgon suttit och spelat sims2, har älskat sims2 sedan jag var 8-9 någonting, men bara haft sims2 själv på min dator i kanske några månader.. och nu har jag inte spelat på ett tag, men nu blev jag sugen igen! haha, så himla kul att få suget tillbaka, just sayin'! Jag är och har typ alltid varit en sims2 nörd. I looove it! Nu ska jag plugga historia, och sedan spela lite mer, heheh. Puss.