Nyår står på scemat!


Bjuder på en bild, som för mig är GAMMAL.. men den är från i somras!
Godmorgon! Har inte så mycket att säga med detta inlägg, inget annat än att HA ETT GOTT NYTT ÅR och ha en grym kväll, det ska jag försöka ha! en sak till.. vi får hoppas att 2012 äger ut 2011! PÖSS

Nyår närmar sig!



Hey babes. Jag har har nu lokaliserat mig hos syrran, och stannar tills dan efter Nyår. Har hjälpt henne att städa en massa, igår och idag. Men nu kollar jag på Vampire dairies och hon och sambon vilar. Trötta de "små". Imorgon är det nyår och det finns lite till att göra. Firar nyår med syrran här, och med några andra - Nyårsmiddag. Vi får se hur det blir, men det ska nog bli kul! Men jag vill önska alla som läser dethär; Ett gott nytt år! För det här året har inte varit som jag trodde att det skulle.. jag har lärt mig mycket. Av misstag. Men jag ser framemot 2012, hoppas på att det blir ett bättre år! Gott nytt år!

Don't feel sorry for me I'm fine on my own


Min lille Buse
Hej hopp, gummi.... ehhehe. Händer ute i världen? Jag vaknade för ett tag sen och syrran har ringt.. Hon är sjuk så jag ska komma till henne och hjälpa henne och städa inför nyår. Så ska sova hos henne och hennes kille, tills dan efter nyår! som jag förövrigt längtar till! Ha det bäst!

Mellandagsrea!

Hej folket! Jag, mamma och lillasyster Nicole åkte ut till Centan idag , för mellandagsrean såklart! Här får ni se vad jag handlade:


Min nya hood-tröja som jag köpte på outlet, tror jag.. För 100:- ! Älskar den , skönt att jag äntligen hittade en för ett bra pris, har ju letat jätte mycket efter en sån här!!


Mina nya gråa joggins, från ICA Maxi för endast 100:-


T-shirt från New yorker, köpte en i vit också! 49:- per tröja.

Jeans från ICA Maxi 199:-

Trosor från Gina tricot 30:-


Laateroooo

on my way to besti!


En bild på mig och min bästa vän! men den är inte ny direkt..
Men idag så ska jag leka med min beestii, ta det lite lugnt och umgås, se ett avsnitt av vampire dairies eller två! ha deeee!

I'm not thinking about any Ex, i'm thinking about whatever's next.


Jullov ftw! Känns nästan som att jag helt och hållet har tappat tidsuppfattningen, känns som att det är dagen efter julafton fortfarande, men nej det är det inte! Jag gör inte så mycket om dagarna, kan ju inte ta mig någonstans, så är ganska beroende av mina päron! kan inte dem-kan inte jag. Kanske ska ut med syrran och hennes kille till mellandagsrean, får se om det blir av idag! Juste! skulle informera er om vad jag fick i julklapp också!
Jag fick:
* 100:- av mormor och morfar
*presentkort på HM av kusinvitamin
*Svart tröja av moster vickan, samt en svart halsduk, love it!
*Läpp telefon, röd! av syster ann-louise med familj!
*Kamera! från mamma och pappa! (måste dock köpa minneskort och batterier för att den ska funka)
*En ring och mys strumpor från lillasyster Nicole.
* En liten paket med kolor från min brors "följe" eller ja.. dem är inte tillsammans än!
*En scarfs från min bror!
*Ett ljusfat med 4 olika doftljus! från min syster Marina och hennes kille Fredrik!
* En skiva med imperiet (ett band som Thåström var med i innan han went solo, love thåströööm) från Bass och Linda , med familj! LOVE IT!

Tror inte att jag fick mer än så! men jag vann också 2 glögg koppar på  julklapps spelet! jääääätte fina!
Ha de bra, jag hör av mig!

Efterlängtade julafton!


Hej på er, en dag som denna! För det är ju julafton! och i julstrumpan imorse fick jag en klapp från min lillasyster-en ring. Igår var det full rulle och vi var och handlade på Centan, en massa käk osv. bakade också knäck igår! idag är det som alltid på julafton super stressigt! vi håller på och lagar ägg och massa annat.. och nu ska jag bege mig för att byta julklappar till mormor och morfar! God jul!

- Vad tycker du är bäst med julen?

- Vad tycker du är bäst med julen?
Gemenskapen och julklapparna! Älskar verkligen julafton!

Paradise


Julen närmar sig med stormsteg! Och idag är det bara 2 dagar kvar tills jul! Jag är hemma och njuter av filmer och av att ta det lugnt! Lovely. Vad hittar ni på?

- Vad tänker du ofta på?

- Vad tänker du ofta på?
Jag tänker ofta på den jag är och hur jag lever, "vad" jag lever. Min framtid och mitt förflutna. På mina vänner, mina fiender och på min familj och andra. Jag tänker på allt nästintill!

I'd say that our story has been told, but now it's nothing else but old.


Jullov, sweet jullov! Idag är första dagen på jullovet och jag har vaknat-kollat film-åkt tåg till Lund-Köpt Lösögonfransar på HM-Åkt hem-Gjort frukost-Ätit-Kollat på Vampire dairies! Och nu så ska jag inget mindre än att ta det lungt och kolla på lite mer film! Det är ju lov!!!! och dessutom Julafton om 3 dagar!! can't wait!! see yaall later!!

Sherlock holmes; a game of shadows


Hej igen! Längtar efter att få se bio med min bästii, ikväll! Vi ska se den nya Sherlock holmes-filmen! Berättar imorgon vad jag tyckte om den!
PS. slutar skolan idag! Wiiihoooo. LOV ÄR EFTERLÄNGTAT, YES!

- Vad drömmer du om?

- Vad drömmer du om?
Jag drömmer om att komma någonstans i livet, att hitta en fin kille och få en liten bebis nån gång. Jag drömmer om att bli jävligt lycklig och jag drömmer om att vakna upp och börja leva mitt liv på riktigt. Jag drömmer om att bli sångerska och fotograf, jag drömmer om att bli älskad och jag drömmer om att kunna vara den jag är, och att folk accepterar den jag är!

Trött!


Tisdag! Hallå alla kära bloggläsare! Jag har varit lite off med bloggningen nu i ca 2 dagar, har verkligen inte orkat och snart är det ju också julafton, något man längtar efter om jag säger så! Vi slutar skolan imorgon och idag går vi till tio i 4.. Döö... Men senare ikväll ska jag möta upp min bästa vän Johanna för att vi ska se på den nya Sherlock holmes filmen! Vann en gratisbiljett till den via banken, wiihoo.. Bilden ovan är min klass och jag sitter med kalsongerna med kyssar på huvudet, wonderful! Detta var flippbilden som togs igår, kul ändå! Ska bli så jävla skönt med lov, så ni kan inte ana! Ha de!

- Tror du på kärlek, att det finns någon för alla?

- Tror du på kärlek, att det finns någon för alla?
Jag vill nog gärna tro det, men samtidigt inte.. lite osäker på den fronten!

Happy birthday big boy


Hej på er alla idag! Lördag, japps! Vi är snart på väg till KG för att fira Milian, som fyller år idag! Stora killen! Grattis!!  puss på dig!!


- Mamma eller pappa?

- Mamma eller pappa?
Om jag måste välja mellan mamma och pappa, så väljer jag utan tvekan pappa. Jag och mamma har inte direkt någon bra mor-dotter relation, den är faktiskt inte alls bra. Vi bråkar och hon förstår mig inte ALLS. Pappa däremot tjatar inte på mig , vi kan prata om vad som helst och han stöttar mig oftast! Min pappa är min guldklimp. Kan inte ens förklara det med ord. Love you daddy.

the sweetest memory


Hey beauty's! Idag är det inget mindre än fredag! Och jag har varit typ ledig hela dagen, jobbat lite hemma, svårt att förklara! Men i vart fall har jag gjort färdigt det som behövdes, och städat hela mitt rum, sjukt jobbigt! aint kidding! Blir ingen speciell fredag, hemma mys antar jag. Men imorgon bär det av mot Kågeröd! have it best!

-Har du någon speciell plats eller ställe som är tryggt för dig?

-Har du någon speciell plats eller ställe som är tryggt för dig?
Ja, hemma hos min mobror, känner jag mig väldigt trygg och älskar att vara där! Men är också trygg hemma i vårt hus, men det är på ett annat sätt skulle jag vilja beskriva.

In my head I see you all over me


Torsdag. Hallå på er denna morgon! Idag är det torsdag, vilket innebär en lång dag, men att det ändå är fredag imorgon, och visst älskar vi alla fredag? Jag hittade min nyårs klänning igår på Gina, på rean! så ska inom där efter skolan och köpa den! sedan ska jag bege mig hemåt, sen får vi se vad som händer, lite tv kanske? Fick håret färgat igår också! Rött again! Looove it. Bild kommer, some time! Lateroo

- Vad är du rädd för?

- Vad är du rädd för?
Jag är rädd för att saker ska hända, som t ex att jag kommer bli våldtagen osv. Har ju nästan blivit det 2 gånger.. Pågrund av detta och allt annat som har hänt detta året, har jag blivit mer och mer rädd för att gå hem från stationen när det är mörkt, så mina föräldrar hämtar mig när jag varit och tränat osv. Men annars är jag rädd för spindlar och andra insekter :)

Onsdag är här igen.


Onsdag.Kära onsdag. Du är här igen? Känns som en fredag, men nejnej! Igår berättade jag för er att jag skulle köpa hårfärg, för att håret ska bli vackert rött igen! ska färgas ikväll av hanne, lovely! Går till 4 idag, och nu ska jag skriva på min kärleksnovell, bye babes!


Drömmar.


Love as in the picture.

Denna fråga kanske låter liite konstigt, men jag har en fråga till er. Tror ni på drömmar? inte drömmar som t ex sånt man drömmer om att bli, utan drömmar som drömmar när man sover. I flera nätter har jag drömt om samma sak, fast med olika personer och på olika platser. Kärlek. Jag tror att jag drömmer så mycket om det eftersom att jag tänker mycket på hur det är att vara riktigt kär, och jag vill gärna vara det igen. Jag vill ha kärlek och vill vara kär. Jag vill ha någon som jag kan säga "jag älskar dig" till, och mena det på riktigt. Wellwell.. hoppas jag fick er att fundera över något denna kväll!

- Något du gör varje dag.

- Något du gör varje dag.
Hmm.. något jag gör varje dag? Tänker.. jag tänker i mängder, på allt. På saker som ingen annan kommer att tänka på.. På saker som gör mig lite ledsen, på framtiden och på vad det någonsin kommer bli av mig. På allt.

Baby I'm back!


Hey babes! har varit lite dåligt med uppdatering från min sida, de senaste dagarna, Deeply sorry! Men jag har varit rejält förkyld och varit hemma och sjukt hela helgen och var också hemma i går, måndes. Känner mig fortfarande inte helt på topp, men jag känner ändå att jag ska ta mig igenom det sista nu innan jullovet! Idag ska jag färga mitt hår igen, hehe. Eller egentligen ska kära hanne göra det till mig! Men jag ska köpa färgen efter skolan, chill. Sen ska jag hem, hem ljuva hem. Ett snörvligt hälsande från mig!

Min fredag!



Efter att jag varit hos min bästi, ska jag hem och avnjuta dethär! ååhja!

- En bild som påminner dig om något bra minne.


Fest i januari eller febuari, jag och ida.En grym kväll!

Herregud.. haha, valborg. Helt amazing, Köcher har vi här, helt borta. Vi alla däckade hos Fältman sen, awesome. Grym kväll här med! saknar grabbsen!

Detta känns ju dock som hundra år sen med det var faktiskt på midsommar! En kul kväll hos Linn! Detta är jag och Liinn. Saknar henne liiiite.

Hhahaha, herregud.. Kommer inte ihåg vad vi gjorde, men vi var i Hbg, sen blev vi hungriga.. HAHA. Forsen och Fältman. åHH längsen vi umgicks Fältis. miss yaaa.

Sen har vi festen i Löberöd, hos Ågren! En riktigt grym kväll , och det behövde jag! Ni är grymma tjejer. Tack för att ni är ni.



Hhihi, ni får ursäkta att det inte BARA blev en bild, men det är grymma kvällar dethär! Puss.

Noone's ever gonna put a ring on my finger.



somethin' about that boy.
Äntligen fredag! and friday never felt thiis good. Fredag känns jävligt underbart idag faktiskt! som alla fredagar! Drar till min bääästii, Johannaaa efter skolan, sen ska jag hem och njuta och slappa, tänkte jag mig! Kanske hinner inom H&M innan jag tar tåget.. vi får väl se! Nu säger jag VERKLIGEN detta till er alla, Ha en underbar fredag!



- Vad hade du önskat dig om du hade fått 3 önskningar?

- Vad hade du önskat dig om du hade fått 3 önskningar?
Jag hade önskat mig först.. oändligt med pengar, sedan hade jag önskat mig ett lyckligt liv och till sist att allt annat jag önskade skulle gå i uppfyllelse.

so humanity will play on and on


jag dansar.
Hallå torsdag! är du här igen? Trötta idag också, Matilda, Emilia och jaaaa. vill sova på mattelektionen och så kanske det bliiir. Slapp dag idag! men det är väl "okej". Awesome torsdag! Ha de!

hey, isn't this easy


om jag kunde få dig att förstå, att jag är den som fattar dig och vet allt och hur du funkar, skulle du bli min en gång för alla då? skulle vi bli som i sagorna då? skulle det vara vi föralltid då?
Hey! Pedagogik right nooow. Känns som att det inte alls varit min dag idag, men Tildan och Grävlingen har ändå gjort det lite bääätte. Bäst

- Någon du ser upp till

- Någon du ser upp till
Linda <3

Enda gången jag backar är det för att ta sats.



Umgås en stund.
Onsdag är här! Börjar kvart i 11 och slutar typ 4 idag, lagom. Drewkiiis och ågreeen har sovit hos mig inatt, och det har varit riktigt mysigt och kul. Känns som att dem är ganska mycket som mig, på många håll och kanter. Feels goooood. När skolan slutat idag så ska jag träna och sen hiiiiiim. Ändå helt okej. Ha de fetast. Haaj!

- Ett minne från när du var liten.

- Ett minne från när du var liten.
Jag kommer ihåg när pappa körde lastbil och jag följde med honom massor av gånger, hjälpte honom att ta av säckar med ren tvätt till hotell osv. När magen började kurra körde vi till korvkiosken och ALLTID åt vi varsin knake, alltid. Det gjorde pappa alltid, med mig, min storebror och med min storasyster Marina. Det var vår grej liksom. Men pappa fick ju tillslut sluta med det arbetet, eftersom det hade slitit hårt på honom, och eftersom att han är hjärtsjuk. Han har svårt att göra saker utan att få ont eller utan att bli för ansträngd. Men jag hoppas verkligen att han får vara kvar länge. Älskar dig pappa.

She smiled and said "it's payback time"


Står bara still.
hEY PEEEPS! Idag är det inget annat än tisdaaag. Jobbig dag, och jag ska stanna kvar i skolan en timme extra, för att vi är inte klara med det vi ska på pedagogiken.. Men efter det ska jag bege mig till Malmö med dem fiiiiiiina flickorna Drewke och Ågren! Till sist ska vi hem till mig och ha gyysmys. En tisdag på topp eller vad säger ni? Ha de gött!

Sommaren 2011♥


ÅÅÅÅH! kom precis att tänka på att jag har haft en jävligt grym sommar! HBG festivalen, och allt fucking annat! har haft en grym sommar! Hoppas att den blir ÄNNU bättre nästa år!

-En låt som påminner dig om ditt förflutna.

-En låt som påminner dig om ditt förflutna.
Nästan alla låtar jag lyssnar på, påminner mig om något jag går igenom, något jag gjort, något jag vill göra osv. Men en speciell låt som påminner mig om mitt "förflutna" är Medina -sagoland. Nedanför, lyssna!



Party's in my head


Känner verkligen såhär idag!

Hallååååjaaa! Idag är det måndag igen, och ca 2 veckor och 2 dagar, tills vi slutar skolan! pretty awesome ändå. Drar till H&M och tiger efter skolan, sen till träningen i LA. kommer vara slut när jag kommer hem, usch.. Sover gott ikväll! Måndagar suger, men ha en bra måndag ändå!

- Någon du inte kan leva utan


Bilden är relativt gammal, men Johanna är till höger.
- Någon du inte kan leva utan
Det skulle nog vara min bästa vän Johanna, jag har känt henne i ca 9 år, och vi har varit bästa vänner ända sen vi träffades första gången. Hon har liksom alltid varit med i mitt liv och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne faktiskt. För även om vi träffas sällan, och pratar sällan, så är hon min bästa vän. Forevaaah

På natten drömmer jag om kärlek i olika former


It's hard to know, wich where to go
Godmorgon! Idag ska jag ner till ica, och in en sväng till mormor! sen ikväll är det "tipsrunda" där jag bor, så det ska nog hela familjen gå på, tror jag! Händer nog inte så mycket mer än det idag! Men imorgon ska jag till skolan och inom H&M, Tiger och sedan träna efter det, fartfylld dag imorgon! ha en bra söndag, lovers!

- Någon som betyder mycket för dig

- Någon som betyder mycket för dig.
Hela min familj egentligen, betyder mycket för mig såklart. Men någon som betyder extra mycket för mig skulle nog vara min stora syster Marina och min morbrors sambo Linda.

Det nya måstet


Tjooollahopp! Såg en vän till mig ha på sig såna här öronhängen, tyckte dem var as snygga! så ska nog försöka lägga vantarna på ett packet sånna! perfa. Idag är det löööördaaaag. och jag ska inte göra så mycket tror jag, vi får väl se! Ha en bra lördag!



Ps. Glöm inte att ställa frågor på frågestunden!

- Din största önskan i julklappsväg

- Din största önskan i julklappsväg
Min det jag önskar mig allra allra mest är en kamera, en fungerande kamera, behöver inte vara en dyr direkt. Får hoppas att jag får det denna julen eftersom att jag önskat mig en kamera i typ 2 jular i rad, 3 :dje nu ^^ Jag hoppas på det bästa!


Vad önskar ni er i julklapp?

some maki'n lovi'n


Vi alla vill ha den, men vi alla vet hur ont det gör till slut.
Hey dudes! Idag står det mycket på schemat! Jag ska inom apoteket när jag slutat idag, och sen kanske snabbt inom nån affär för att köpa juklapp till min mamma och pappsi. SEN ska jag vidare till center syd, för att byta min jacka, eftersom att jag har märkt att det är hål i den... Så den ska bytas! Sen ska jag hem, och efter det har jag ingen aning om vad som händer!

Vad ska ni göra i helgen?



ps. glöm inte att ställa frågor på frågestunden!

- Något du vill

-Något du vill.
Jag vill, komma någonstans i livet, jag vill ha bebis, jag vill flytta till Paris, jag vill finna mig själv. Om jag ska vara 100 % ärlig, så hade jag velat ha bebis nu, vet inte varför, men det är något som lockar mig. Något med att ha någon att älska, som inte kan lämna en liksom, jag vet inte.. Men jag vet dock att egentligen är det bättre att bli färdig med sin utbildning.

Vad vill ni då?




PS. glöm inte att ställa frågor på frågestunden!

en gång i tiden var du min


Att vara kär är som att vara med i ett slagsmål, någon får dem värsta smällarna. Någon vinner-Någon förlorar.
Tjabba tjena hallå! Vi säger så. Fick för en stund sen reda på att matten denna dag var inställd, så vi börjar inte förens om en timme.. great.. men vi har redan väntat en timme.. ahh. Ska till ungdomsmottagningen efter skolan idag och hämta ut ett recept. Efter det ska jag se om jag tränar eller inte, har jag ont i mitt knää. Jag har ont i min nacke och jag är trött. hurra för denna dagen. Latero